Principal » Internet » Opriți, respirați și gândiți-vă

Opriți, respirați și gândiți-vă

Internet : Opriți, respirați și gândiți-vă

Oprire, Breathe & Gândire este o aplicație introductivă pentru meditație, exerciții respiratorii, elemente de yoga și acupressure. În plus față de sesiunile înregistrate, adaptate la diferite stări și activități, găsim, de asemenea, un jurnal în el care vă permite să vă salvați starea de spirit și starea fizică înainte și după exerciții. Puteți utiliza aplicația fără autentificare.

Opriți, respirați și gândiți-vă să vă reamintească despre meditație. Înainte de a începe practica, furnizați informații despre bunăstarea dvs. Pe această bază, aplicația va alege câteva clase propuse de diferite lungimi. Cu multe dintre ele puteți alege o voce de ghidare și lungimea preferată a sesiunii. După exerciții, puteți oferi, de asemenea, informații despre starea dvs. de spirit, ceea ce vă permite să urmăriți impactul meditației asupra bunăstării noastre.

Sesiunile au fost pregătite pentru diferite sarcini și situații - stres stres, depresie, temeri, adormite, trezindu-se sau chiar plimbări. Odată cu trecerea timpului, utilizatorul va colecta o mulțime de date despre el însuși pentru a identifica anumite probleme și va îmbunătăți calitatea vieții sale.

Puteți utiliza gratuit peste 30 de sesiuni fără a alege vocea unui profesor, în versiunea completă a aplicației există aproape 100.

Recomandat
Lasă Un Comentariu