Principal » Internet » Lipicios AI - inteligența artificială Prisma face autocolante și gif-y

Lipicios AI - inteligența artificială Prisma face autocolante și gif-y

Internet : Lipicios AI - inteligența artificială Prisma face autocolante și gif-y

Autori prisy - o aplicație populară pentru aplicarea efectelor "artistice " pentru fotografii - a avut loc inteligența artificială pentru a face autocolante pentru mesageri. Lipicios AI este noua lor aplicație care poate elimina fundalul din imaginile oamenilor și se adaugă subtitrări pentru ei. Sticky AI poate înregistra și animații scurte și pot folosi două efecte "prismatice". Deocamdată, noua aplicație este disponibilă numai pentru iOS, dar în curând va apărea și pentru Android.

În AI lipicios puteți face o fotografie sau ardeți de câteva ori "Boomerang ", care va fi înlocuit în GIF animat. De asemenea, puteți utiliza Selfie stocată în memorie (Galerie Sam Sam Sam, pe care fotografiile merită să le folosească). Aplicația utilizează AI pentru a elimina fundalul din spatele caracterului și este destul de bine. Este cu siguranță, nevoie de mai puțin timp decât procesarea manuală. Aplicația nu va funcționa fără o conexiune la Internet și nu vă oferă posibilitatea de a face corecturi, chiar dacă aveți nevoie de.

[1/2

Apoi, lipicios AI vă permite să adăugați un efect distinctiv imaginii obținute, alb-negru sau colorat. Planurile sunt adăugarea unei alegeri mai mari. De asemenea, puteți lăsa o fotografie în formularul original, adăugați o schiță albă sau rotiți fotografia originală. În cele din urmă, puteți adăuga subtitrări sau culori de fundal - aici nu avem o alegere excelentă. Paleta de culori este foarte limitată, dar se va schimba în timp. Creatorii intenționează să adauge posibilitatea aplicării autocolante pe fotografiile făcute anterior.

[1/2

Autocolantele gata pot fi salvate în memoria dispozitivului sau utilizează în comunicator direct din aplicație. Lipicios va stoca toate autocolantele stocate pe frunzele dvs. interioare.

[1/2

Merită să ne amintim că aplicația găsește numai oameni în imagini. Imaginile articolelor complet nu funcționează ca un autocolant, dar puteți încerca. Interesant, spre deosebire de prisma lipicioasă AI, el efectuează toate calculele la nivel local și nu are nevoie de conexiune la Internet.

Sticky AI și Prisma pot fi găsite în baza de date a aplicației mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu