Principal » Internet » Stellarium, statutul GPS, detectorul ISS și Maverick - cele mai interesante programe ale săptămânii

Stellarium, statutul GPS, detectorul ISS și Maverick - cele mai interesante programe ale săptămânii

Internet : Stellarium, statutul GPS, detectorul ISS și Maverick - cele mai interesante programe ale săptămânii

Unii dintre voi sunteți probabil pe drumul spre Jubilee Hotzlot, așa că în această săptămână am adunat cele mai interesante știri din baza noastră de programe care poate fi utilă în domeniu. Toate știrile pot fi găsite pe pagina nouă a programelor, unde puteți alege sistemul dvs. de operare.

Stellarium

Stellarium este un planetariu verbal, disponibil complet gratuit. La sfârșitul lunii iulie, a fost lansată o versiune stabilă 0.15 Program, introducând o mulțime de produse și amendamente noi, inclusiv constelațiile utilizate de macedoneni, Ojibwe, Lakotów și Gamilarojs. Motorul de căutare, suportul telescop conectat la un computer și multe altele au fost îmbunătățite.

În baza de date cu programul nostru veți găsi Stellarium pentru Windows, Maca, Android și iOS.

Starea GPS și caseta de instrumente

Stare GPS & Toolbox este o aplicație care prezintă toate datele de pe subiect și direcția pe care este capabil de a obține un smartphone, precum și diverse date meteorologice, cum ar fi presiunea, temperatura sau punctul de condensare, dacă este posibil. Monitorul prin satelit arată din care se utilizează semnalul și unde se găsesc în prezent. În setări, găsim, de asemenea, un monitor pentru a indica toți senzorii de smartphone și diferite piei, de exemplu roșu-negru pentru a naviga noaptea și navigare luminoasă. Aplicația are, bineînțeles, capacitatea de a salva puncte și de a naviga la ei "pe azimuth ".

[1/2

Statutul GPS cu răsăritul soarelui și apusul soarelui

Statutul GPS este o aplicație simplă pentru iOS, indicând coordonatele bazate pe indicațiile GPS. Aplicația poate fi, de asemenea, estimată la acuratețea indicațiilor, înălțimea deasupra nivelului mării în metri și picioare, presiune și data, ora soarelui și apusul soarelui.

[1/2

Detectorul ISS

Detectorul ISS este o altă aplicație pentru cei cărora le place să se uite la cer. De asemenea, zborurile și poziția sateliților artificiali ai Pământului (în versiunea gratuită a aplicației sunt doar sateliți de iridiu) și stația spațială internațională. Nu puteți doar să învățați din ce parte și la ce oră obiectul selectat va fi vizibil pe cer, dar și să indicați telefonul la punctul potrivit din cer.

Detectorul ISS

Privind ocazia, vă voi reaminti, de asemenea, despre ISS ISS, care vă permite să urmăriți poziția stației spațiale internaționale și să urmăriți înregistrările din camerele plasate pe acesta.

Nonconformist, hoinar, ratacitor

Maverick este un amplu program de susținere navigarea. Nu servește atât de mult să găsească un traseu pentru a înregistra calea, economisirea coordonatelor de puncte și navigarea unui azimut. În aplicație, puteți vedea mai întâi locația dvs. pe hartă, dar, de asemenea, porniți rapid înregistrarea căii care va fi afișată pe hartă și, în orice moment, salvați punctul intermediar cu coordonatele sau reveniți la punctul stocat mai devreme. Coordonarea formatului de înregistrare, unitățile de măsurare și parametrii similari pot fi modificați în setări.

[1/2

Maker de joc: Studio

În această săptămână nu sugerez niciun joc, dar dacă aveți idei, puteți începe designul în orice moment. Gamemaker: Studio, a cărui actualizare mică a fost lansată acum câteva zile, este disponibilă gratuit pentru utilizări educaționale și private. Mediul este conceput pentru designul de jocuri 2D Este relativ simplu și bine potrivit pentru primii pași în industria digitală de divertisment. Acest lucru nu înseamnă că nu apare în proiecte comerciale. Iată câteva dintre ele:

Fabricat cu Gamemaker Showreel

sarcini simple pot fi efectuate fără programare, și mai avansate, cum ar fi fizica sau efecte de control, implementează un destul de simplu GML limba. În jocuri, puteți implementa, de asemenea, servicii de plată, magazine, reclame și așa mai departe.

Mediul IDE Gamemaker este disponibil în 3 ediții: gratuit, profesional și maestru. Fiecare dintre ele oferă posibilități suplimentare și include un modul de export de jocuri pentru diferite platforme - de la o consolă smartphone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu