Principal » Android » Steganos Online Shield VPN

Steganos Online Shield VPN

Android  : Steganos Online Shield VPN

Steganos Online Shield VPN este o aplicație mică pentru o platformă Android care vă permite să asigurați comunicarea între utilizator și serviciile țintă atunci când utilizați o rețea nesecurează. Această aplicație creează un canal securizat (VPN) care împiedică ascultarea pe trafic de rețea, deoarece un rezultat protejează confidențialitatea și datele introduse de utilizator pe site-uri web.

Datorită utilizării aplicației Steganon, utilizatorul poate utiliza în siguranță rețele fără fir negarantate, cum ar fi Hospots gratuit în restaurante sau aeroporturi. Fără aplicarea de soluții precum VPN, utilizarea acestora expune utilizatorul la posibilitatea transmiterii traficului de către terți și obținerea de date private cum ar fi. Conectați-vă și parola care intră în logare pe site-ul web. Aplicația vă oferă un sistem VPN automat care vă permite să vă protejați în astfel de situații. Utilizatorul poate folosi serverul în mai multe țări: Japonia, Franța, SUA, Elveția, Singapore, Spania, Germania, Egipt, România, Marea Britanie și Turcia. Întregul serviciu este fiert numai pentru a trage pictograma de apelare - apoi dispozitivul se conectează la serverele producătorului și creează un canal securizat. Sistemul Android în sine poate afișa cererea de a autoriza gestionarea conexiunii VPN.

Aplicația este partajată gratuit, nu are o interfață în poloneză. Nu afișează anunțuri și fără a avea un abonament plătit vă permite să utilizați un transfer lunar de 500 MB. Din aplicație, este posibilă achiziționarea unui serviciu de transfer nelimitat într-o opțiune lunară sau anuală. Direct de la aceasta, putem trimite, de asemenea, informații despre versiunea de aplicație pentru Windows pe caseta de e-mail selectată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu