Principal » Internet » STEELSCERIES APEX pro - tastatură mecanică cu întrerupătoare reglabile

STEELSCERIES APEX pro - tastatură mecanică cu întrerupătoare reglabile

Internet : STEELSCERIES APEX pro - tastatură mecanică cu întrerupătoare reglabile

Steelseries la Computex 2019 au prezentat mai multe produse noi, inclusiv tastaturi mecanice interesante. Steelseries Apex Pro și Apex Pro TKL sunt modele în care au fost utilizate comutatoare reglabile omnipoint.

Datorită acestora, utilizatorul poate ajusta distanța, după care comutatorul activează. În funcție de nevoile dvs., reacția în jocuri poate fi, prin urmare, mai rapidă și mai precisă. Întrerupătoarele utilizează senzori magnetici a căror funcționare poate fi modificată de la nivelul software-ului. În același mod, sensibilitatea poate fi schimbată automat, de exemplu pentru jocuri specifice.

- Timp de peste un deceniu pe piețele comutatoarelor din tastatură, o stagnare uriașă a durat - explică Ehissham Rabbani, președintele Steelseries. - Datorită tehnologiei noastre brevetate în comutatoare Omnipoint, jucătorii în cele din urmă pot folosi în mod convenabil o tastatură la diferite sarcini: joc, muncă creativă și multe altele. Apex Pro este singura tastatură de pe piață care poate fi adaptată cerințelor și preferințelor fiecărui jucător.

Steelseries Apex Pro cu afișaj OLED

Comutatoarele neobișnuite nu sunt singura caracteristică caracteristică a noilor tastaturi. De asemenea, au fost construite afișajele OLED, ceea ce poate afișa notificări din jocuri, aplicații spoty sau discord. O soluție similară de oțelsseries utilizează, de asemenea, la unii șoareci. Pe ecran există, de asemenea, informații despre punctul de comutare selectat al comutatoarelor, dacă utilizatorul decide să modifice setarea direct de pe tastatură.

Keyboard Steelseries Apex Pro este un model de dimensiune completă, iar Steelseries Apex Pro TKL este o versiune fără tastatură numerică. Ambele modele vor fi disponibile în magazinul Oficial Online Steelseries în toamna acestui an. O tastatură mai mare a fost evaluată la PLN 985, iar modelul fără o porțiune numerică va fi achiziționat pentru egal PLN 900.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu