Principal » Internet » Steam schimbă decorul magazinului, chiar mai încurajează cumpărăturile

Steam schimbă decorul magazinului, chiar mai încurajează cumpărăturile

Internet : Steam schimbă decorul magazinului, chiar mai încurajează cumpărăturile

Platforma Steam a trecut deja un deceniu și prin toți acești ani într-un magazin popular, care este deja considerat a fi pe scară largă pentru o mare model în subiect de Distribuție versiune de distribuție de jocuri, a fost de aproape 4 mii de proiecte diferite pentru a cumpăra sau a descărca gratuit. Proiectul a crescut și a devenit extrem de dificil de a face față unui pic, deci nu este de mirare că aici trăiesc pentru a vedea o reproiectare foarte necesară.

Ultimul upgrade de magazin este determinat ca Actualizare Discovery și devine imediat clară, care a apărut - îmbunătățirea procesului de căutare a jocurilor care sunt în gustul nostru. În primul rând, este vorba despre a da pe pagina principală a unei platforme digitale pentru propuneri generate pe baza informațiilor colectate despre utilizator. Dacă nu am fi fost interesați, de exemplu, pozițiile sportive și în biblioteca de aburi nu le au, sistemul nu ne va oferi niciun proiect de la acest gen, concentrându-ne curat asupra preferințelor jucătorului. Lista de opțiuni de potrivire permite modificarea ulterioară a site-ului prin marcarea conținutului care ne interesează.

În același timp, au facilitat accesul la noul prim-ministru popular, o poziție în prezent cele mai bine vândute, oferte speciale sau potențiale potențiale potențiale. O opțiune interesantă este o coadă de joc, care generează un set care poate proteja titlurile americane, prezentate unul câte unul. Vom blestema de ei la rândul ei, hotărând dacă merită de fapt timpul nostru. Valve asigură, cablul trebuie actualizat zilnic, permițându-vă să cunoașteți alte produse bune.

Dacă cineva nu are vreodată opinia lui, el ar trebui să se bazeze pe așa-numitele recomandări. custode. Această persoană (sau grupuri speciale), unde puteți urmări acțiunile, încredințând că știu despre ce să cumpere, și apoi să recomande un altul. Închirierea jucători cu un similar cu gustul nostru, vom găsi mult mai rapid pentru proiecte care pot fi de fapt interesați. Este de remarcat faptul că lista completă a custodelor chiar și pentru a începe să respectați propunerea site-ului dvs. preferat despre jocuri sau un recenzor recunoscut.

Apropo, a trecut prin reîmprospătare de bază un total de materie sau căutare de produse. Vom găsi jocuri nu numai în titlu, ci pur și simplu tastând speciile care ne interesează sau orice cuvinte care leagă despre ceea ce avem o fantezie (de ex. Zombie FPP shooter). Rezultatele căutării pot fi în continuare îngustate în, desigur, selectarea unor etichete specifice, tipuri de proiecte selectate, sortarea de către jucători, funcții sau spuneți sistemul de operare. Cu toate aceste modificări, navigarea cu aburi are într-adevăr o mulțime mai plăcută.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu