Principal » Internet » Steam cu suport pentru PADA PlayStation 4, configurația va fi foarte simplă

Steam cu suport pentru PADA PlayStation 4, configurația va fi foarte simplă

Internet : Steam cu suport pentru PADA PlayStation 4, configurația va fi foarte simplă

Deși supapa are propriul său controler de cădere - abur, va îmbogăți în curând aburul să se ocupe de echipamentul competitiv. Valvele a anunțat că primul va fi Dualshock 4, adică PlayStation 4.

Jeff Bellinghausen, unul dintre inginerii companiei, a anunțat că una dintre noile funcții de aburi va fi suport nativ pentru Dualsocka 4. Compania nu va fi limitată doar la asigurarea suportului de bază, tamponul este de a acționa, precum și controlerul de abur.

Potrivit lui Jeff Bellinghausen, Pad Sony este un instrument excelent care, cum ar fi controlerul de abur, oferă un panou tactil și un giroscop. Conexiunea dualshock în sine va deveni mai simplă, nu va trebui să folosim programe suplimentare, doar abur. Datorită faptului că a trebuit să ajungem la instrumente suplimentare, mulți jucători au ales Xbox un tampon, care în special în versiunea cu modulul Bluetooth este direct conectat la un PC.

Sursa: Gamasutra.COM

Avantajul soluției de abur, în raport cu instrumentele deja disponibile, ar trebui să împărtășească configurații cu alți jucători, un sprijin mai bun pentru toate sistemele Dualsock 4, precum și mai puține întârzieri în primirea și prelucrarea comenzilor.

Este foarte posibil ca modelul Xbox să primească, de asemenea, suport nativ. În acel moment, războiul utilizatorilor consola din cel mai bun PADA va trece, de asemenea, pe steaem. Înainte de acest lucru, rămânem în așteptare pentru sprijinul pentru DualSock 4, iar data specifică de introducere a unei noi funcții nu a fost dezvăluită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu