Principal » Internet » Ești o viză în SUA? Sailing Facebook și alte conturi sociale

Ești o viză în SUA? Sailing Facebook și alte conturi sociale

Internet : Ești o viză în SUA? Sailing Facebook și alte conturi sociale

Departamentul de Stat al SUA a început să pună în aplicare un nou regulament, potrivit căruia solicitantul de vize este obligat să dezvăluie numele conturilor în medii sociale, adresele anterioare de e-mail și numerele de telefon. Această cerință se poate aplica, de asemenea, 15 milioane de călători potențiali în SUA și face parte din prelungirea controlului sub administrarea Trumpului.

După cum a fost raportat de "Associated Press", ideea controlului social media a apărut în martie 2018. Acum, Departamentul de Stat îl pune în practică, actualizând formularele necesare.

"Securitatea Națională este principala noastră prioritate atunci când prelucrarea cererilor de viză și orice călător viitor și un imigrant în Statele Unite este supus unor controale aprofundate de securitate " - a spus într-o declarație, citat de "AP ". Departamentul explică: „Ne străduim în mod constant pentru a gasi mecanisme de îmbunătățire a controalelor noastre de siguranță a proceselor pentru a proteja cetățenii americani, sprijinind în același timp de călătorie legitim în Statele Unite ale Americii “.

America a controlat deja social media, adresele de e-mail și numerele de telefon, dar numai pentru candidații calificați pentru control suplimentar. În special, persoanele care călătoresc anterior în zone cu un grad ridicat de activitate teroristă. Acesta a fost presupune ca aproximativ 65,000. Aplicații anual. Între timp, se estimează că, ca urmare a înăspririi reglementărilor, va fi verificată cel puțin 710 mii. Aplicații pentru o viză de imigrare și peste 14 milioane de turisti.

Ce ai făcut acum 5 ani?

Noul formular de cerere de viză enumeră platformele sociale de socialitate, cum ar fi Facebook sau Twitter, și cere solicitantului să furnizeze numele oricăror conturi care au o perioadă de cinci ani. În mod similar, este în cazul adreselor de e-mail și numerelor de telefon. În plus, există întrebări cu privire la starea călătoriilor și deportării internaționale și dacă membrii familiei au fost implicați în activitatea teroristă.

Nu există lipsă de critici

Se pare că, de la înăsprirea controlului vizelor, americanii vor fi mulțumiți. Ei se vor simți mai siguri. În practică, cu toate acestea, nici o critică nu are nicio critică.

Dificultățile apar în momentul în care concurența pentru personal calificat crește. Potrivit organizării cooperării economice și a dezvoltării (Senus), SUA nu mai este cea mai bună direcție pentru angajații calificați și antreprenorii și creșterea vizelor, declanșează doar criza.

Raportul arată că imigranții sunt din ce în ce mai dispuși să aleagă Canada, Norvegia, Elveția, Germania, Australia și Noua Zeelandă. "Economistul " atrage atenția asupra necesității de a descărca specialiști în ceea ce privește escaladarea conflictului economic cu China, pe care regulamentul de a exacerba controlul - spunând ușor - nu vă ajută în mod deosebit.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu