Principal » Internet » Star Wars: Battlefront - un shooter simplu, dar puterea este puternică în ea

Star Wars: Battlefront - un shooter simplu, dar puterea este puternică în ea

Internet : Star Wars: Battlefront - un shooter simplu, dar puterea este puternică în ea

Star Wars Buzz în spate, împreună cu intensificarea zilelor consecutive consecutive la apariția celei de-a șaptea parte a seriei de film, care în decembrie va fi eliberată. A fost evident că în zona debutului său, obținem o licență de joc și nu viitoarea lansare a Lego pentru copii. Jucătorii mai în vârstă, probabil, amintesc de renumitul războaie de stele: Battlefront, încurajând nebunia multic-persoană asupra consolelor anterioare. După ani, EA se întoarce la ea, luând producătorii câmpul de luptă pentru locul de muncă și amânarea realist Războiul de la marginea pentru un moment. Ce e bun, zaruri studio sa ridicat la știință din problemele perimetrale ale titlurilor anterioare, care deservesc o producție mai rafinat, captivant și stabil.

[1/2

Să explicăm ceva imediat. Nu faceți istorie cinstită pentru singurătate. A fost abandonat, probabil datorită faptului că, în lucrările recente ale suedezilor talentați, complotul părea că este scris pe genunchi, cu acțiunile și tragedia excesivă în rolurile principale. Este posibil să jucați singur. Gameplay-ul a fost împărțit în mai multe moduri diferite. În plus față de cea mai importantă opțiune multiplayer, avem o pregătire la dispoziția în cazul în care se întâlnește mecanica de bază a mișcării și a luptei. Bătălia la rândul său va oferi o mulțime de emoții în lupta împotriva prietenilor sau inteligenței artificiale. În supraviețuire, cu toate acestea, este pe cale să se confrunte cu valul de dușmani inundând o hartă singură sau cu un prieten. Fiecare categorie este împărțită în câteva misiuni minore, care diferă în locuri și sarcini. Pentru a finaliza diverse provocări specifice, primim premii sub formă de împrumuturi suplimentare sau puncte de experiență că vom putea petrece într-un joc multiplayer. Soluție utilă. În general, misiunile sunt interesante construite pentru a le încuraja să le verifice, nu sunt forțați. Merită să petreceți timpul și nu un minut să-și dezvolte abilitățile, să testeze arme și tactici pentru a se întâlni.

[1/2

Subiectul de luptă pe web, dezvoltatorii au dat jucătorilor un mod de 9 moduri. În majoritatea acestora se bazează pe terenul de luptă, cu posibilitatea de a sări ocazional pentru controalele mașinilor puternice, deși acest lucru se va întâmpla, unde gestionăm celebrul personajele filmului. Cu toate acestea, mi-a plăcut escadronul, cu dueluri de unități spațiale. Din păcate, nu există nicio influență asupra fracțiunii pe care le vom fi alocate. Se juca pe o schimbare. Începem cu alegerea unui model de vehicul pe care vrem să-l zboare. Există aripi X și A-Wendi pe partea rebelului, plus legați Fightery cu interceptoare de cravată pe partea Imperiului. În plus, după colectarea de chips-uri albastre speciale, putem sări în Falcon Millenium sau galera 1 Recompense Bobby Fetta. Dinamismul pur, luptele sunt foarte rapide și de zbor. Știința unui pilot nu aparține celor mai dificile și oferă o mulțime de satisfacție. Este adevărat că pentru majoritatea adversarilor ei vor face roboți, dar această luptă cu un jucător live va deveni o provocare.

[1/2

De asemenea, merită menționat un atac at-atac promovat. Suntem în ea după o parte întunecată a forței, care este susținută de mașina de rulare uriașă sau o ediție mai mică a AT-st și caută să zdrobească inamicul sau pe măsură ce rebelii vor folosi întregul echipament defensiv pentru a încetini și a distruge apropiindu-se de trupele inamice. Echipamentul selectat de către player este unul, celălalt sunt din nou chips-uri împrăștiate pe hartă. Vă dau arme sau gadget-uri aleatorii pentru a facilita gameplay ca grenade sau rachete sau acces la astfel de. aeronavă. Există și fețe familiare pe scenă. Fiecare este caracterizată de alte abilități și abordări ale gameplay-ului. Pe de o parte, avem o printesa Leia, Hana Solo Plus Luke „A Skywalker, iar după alte Bobba Fetta, Lord Vader și Împăratul Palpatine însuși. Nu cred că trebuie să scrii că aceste personaje sunt foarte periculoase. O masă de adversari în praf în praf, dar are și puncte slabe. Doar loviți-le un foc concentrat pentru a cădea după câteva secunde lungi. Alte moduri de joc se bazează pe principiile bine cunoscute ale echipei de ciocnire, tipul de apărare sau ceva de fotografiere în masă. Există, de asemenea, o luptă împotriva eroilor sale sau se concentrează asupra exterminării lor de unitățile obișnuite. Într-adevăr pentru toată lumea frumos și cred că după un timp veți găsi modul dvs. de distracție preferat aici.

[1/2

În joc, câștigăm puncte de experiență, care la sfârșitul meciului sunt, de asemenea, împărțite la 10 și convertite în împrumuturi. Ele servesc pentru a cumpăra noi armamente, precum și cărți de echipamente suplimentare pentru caractere sau opțiuni de aspect. Multe dintre ele au fost blocate până când obțineți un nivel sau rang specificat. Investim în arme mai bune plus carduri portabile, adică un set de trei ajutor pentru utilizare în luptă, un tip de rodie, rucsac de jet sau o armă suplimentară. Va exista un loc pentru un avantaj selectat aici, oferind o mai bună eficiență de luptă de ceva timp într-un timp. Cardurile după utilizare se regeneră încet. Resursele financiare pot fi, de asemenea, trimise elementelor cosmetice, deoarece avem posibilitatea de a vă personaliza eroii. Vom avea acces la figuri alternative de caractere pentru o anumită sumă, pe ambele părți ale baricadelor de putere. Așa-numitele emoții vin la acest lucru sau animații de utilizat în timpul distracției. Sistemul verifică bine, destul de bine împrumuturi recompensare pentru realizările noastre pe hartă.

[1/2

Pentru grafică, lumea este foarte încântată de detalii. Vom petrece timp pentru a-și apăra o bază rebel pe Hoth zăpadă, vom împărți prin pădure deasă ia de pe planeta Endor, sau cu precauție turnarea după o Sull magma roșu-fierbinte, simt un pic ca un actor în film. Acestea au fost folosite cu ocazia tranzițiilor caracteristice la fotografii. În total, ediția de bază a jocului oferă 12 o varietate de hărți. Umbrele și luminile joacă un rol important în Battlefronde, Ochii plini de bucurie pentru reflecții superbe. Nori pe cer fantastic. Exercitarea eroilor nu diferă, de asemenea, de la un standard ridicat, chiar dacă Luke Skywalker nu este la fel de similar cu originalul. În general, motorul de frostbită oferă o distrugere elegantă a mediului, în special cei care stau în splintrele copacilor. În cele din urmă, climatul de război de stea este turnat din ecran și asta este. Cu lăcomie, veți găsi o textura de calitate inferioară, uneori ceva va dezgusta, dar este uitat în fertilitatea luptei. Din punct de vedere tehnic, indiferent.

[1/2

Corpul de iluminat de sunet se află pe un nivel masterful. În plus față de piese celebre din lumea filmului George „si Lucas, vom ajunge să cunoaștem și noi sunete, potrivire mare în climatul de joc. Din fericire, a fost iertată o locație completă, hotărând pe traducerea cinematografică și, prin urmare, sub formă de semnături. Nu-mi pot imagina un astfel de vai vorbind în poloneză. Sunetele de explozii, fluierând în jurul laserelor, care zboară peste capetele de luptători și comandanții comenzilor sunt atât de rafinate încât multe întâlniri aici pentru visele copiilor lor pentru războaiele Star, simțindu-se ca el, pe globuri îndepărtate. Pentru un mare plus, numără și sunetele asociate cu unitățile de aer ale imperiului și rebeliunile atunci când stau în spatele stivei lor. După trecerea de la vedere din spatele înapoi la FPP și aplicarea căștilor la urechi până când pielele de gâscă intră în interceptorul de cravată. Orice indicator scârțâind, urmărirea avertismentelor, sunetul accelerației sau pur și simplu fotografiere oferă atât de multă distracție că este imposibil să numărați numărul de ori sub cerul pierdut-o în acel joc.

[1/2

Dice a abordat subiectul cu o mare seriozitate și lucrăm la SPREZENTOWAŁO Laudabil. În ciuda unor erori minore și deficiențe în chestiunea preliminară a claselor de echilibrare, mecanicul de gameplay este la un nivel extrem de ridicat. În plus, există un climat clar dulce, dezactivat al saga Saga Wars Saga. Inițial, distracția poate părea prea dinamică, dar tot ce trebuie să faceți cu o oră de fotografiere cu alții pentru a asimila elementele de bază și pentru a începe să citiți rapid, mai ales un erou. Rețelele vechi vor fi făcute unui sistem de jetoane, intră într-o cantitate, nu de calitate, și poate chiar plictiseala după ce am văzut, dar majoritatea fanilor se ciocnește pe web nu ar trebui să se plângă. Cu excepția cazului în trecere de sezon a anunțat, având 4 add-on-uri, iar al doilea la fel de mult ca și ediția premieră... Cu toate acestea, imaginea va fi, de asemenea, un DLC gratuit, cu o bătălie de la Jakku, alte moduri sau cărți distractive. Este de remarcat faptul că acest element nu este câmpul de luptă, astfel încât să nu o puteți trata în aceleași categorii. Nu există nici o diviziune în clase și să-și dezvolte caracterul într-o anumită strategie, în conformitate cu propriul stil de gameplay. Star Wars: Battlefront își va găsi locul în orice fan al universul filmului, iar oamenii necunoscuți cu saga (sunt?) probabil că va trage ferm.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaminggra

Recomandat
Lasă Un Comentariu