Principal » Internet » Razboiul Stelelor

Razboiul Stelelor

Internet : Razboiul Stelelor

Star Wars este o aplicație oficială care trebuie creată pentru toți entuziaștii lui Star Wars. Oferă acces la o mulțime de informații și multimedia.

La primul început al cererii, va trebui să vă oferim vârsta și să acceptăm termenii de utilizare. Aplicația vă permite să vă configurați contul și să vă conectați, dar acest lucru nu este necesar. În cele din urmă, alegem una dintre cele trei teme (droids, o pagină de putere luminoasă, o pagină de putere întunecată) și putem începe să navighez resursele programului.

Întregul a fost împărțit în opt categorii principale.Printre acestea găsim remorci, știri, gifuri și emojis, sunete populare, mini joc, posibilitatea de a lua fotografii de sine în climatul saga saga sau utilizarea realității extinse. Cele mai multe dintre aceste categorii găsim câteva minore.

Aplicația oficială Star Wars este un tratament pentru fiecare fan. Este păcat că partea de informare a fost adusă la minimul necesar și, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, atât de interesant, conținutul poate fi găsit pe site-urile neoficiale. Aplicația este disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu