Principal » Internet » Squid - știrile dvs. Buddha1.0.2

Squid - știrile dvs. Buddha1.0.2

Internet : Squid - știrile dvs. Buddha1.0.2

Squid - știrile dvs. Buddha este o aplicație de dispozitiv iOS care servește la gestionarea informațiilor din diverse surse de pe Internet, adaptând la preferințele utilizatorilor. Creatorii ei îl publică ca un program care vă permite să încorporați rolul editorului-șef și să alegeți cel mai important conținut.

La începutul aventurii cu Squid, aplicația ne cere despre subiectele de știri preferate. Selectați cel puțin un subiect, dar cu atât mai mult, cu atât mai bine. Mama M au o alegere.în. Sport, cultură, afaceri, sănătate sau zvonuri din viața stelelor. Mai târziu, programul procesează preferințele noastre cu privire la conținutul care afișează cu file mari cu fotografii. În setările programului, putem ajuta Squid, este mai bine să exacți așteptările noastre. Dacă suntem interesați de sport, putem marca, care club din liga de fotbal poloneză este interesată de majoritatea. Un avantaj mare de calmar este faptul că numai materialele de pe site-urile poloneze pot alege.

Squid afișează conținut în două moduri: ca o viziune a unui site dat sau un clovn de biți, în care vedem doar o fotografie și un text. Ultimul mod de a furniza conținut pare a fi un pic mai bun deoarece vă permite să vă concentrați asupra informațiilor, iar textul arată mai transparent. Informațiile pot fi trimise mai departe, de exemplu. la prieteni, și adaugă la ei adnotări și accentuare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu