Principal » Internet » SQL Server 2017 RC1 cu Active Directory pe Linux: Pinguinii Microsoft Love?

SQL Server 2017 RC1 cu Active Directory pe Linux: Pinguinii Microsoft Love?

Internet : SQL Server 2017 RC1 cu Active Directory pe Linux: Pinguinii Microsoft Love?

Una dintre cele mai importante bijuterii ale coroanei Microsoft, SQL Server baze de date relaționale, și în cele din urmă prima lansare candidat a versiunii 2017. În cele din urmă, am fost dornici în iunie, dar nimic pierdut. Aceasta este o idee, este disponibilă. Microsoft iubește Linux, așa că SQLSERVER 2017 a funcționat pe sisteme cu Penguin - și Równiedobrze Ce pe Windows Server.

Cu informații pe blog-ul technetu despre noul SQL Server, nu veți ști prea mult. Dar deja anul trecut, Odsłoniłjednak KulisyPrzeniesiesienia Microsoft SQL Server pe Linux sau Build Warstwyabstrakcji, care va juca indiferent de sistemeUoperacyjnego toate aceste caracteristici, care baze de date Systemkorzystał prin API-ul Win32, kernelul NT și bibliotecile aplikacjiwindowsa. O asemenea dependență a fost o mulțime - și trebuie să recunosc că Microsoft a făcut un fantastic.

În prezent, Serverul Linux SQL este rulat ca o aplicație normalnuxing (Extensiile gazdă Linux) care vorbește cu sistemul de către API-ul său. Când extensia gazdă este activată, se încarcă și inițializează stratul de abstractizare SQLPAL, ocupând 8 MB. Pe acest strat, programatic, acționând în același spațiu de adresă sunt lansate. Acesta este un server SQL primar care pentru comunicarea cu SQLPAL utilizează 1200 de apeluri de ferestre diferite.

Arată ca o figură ca și cum ar exista trei straturi aici, dar nici o restricții nu au restricții.Cererea de cod Wydajnościowo în SQL Server (de exemplu,. Accesul la disc), acesta poate comunica direct cu Linux Kernel folosind interfețe directe scrise în limbaj de asamblare.Bibliotecile atașate de toate acestea care sunt, de asemenea, uninfening a sistemului, această fracțiune de ferestre normale - doar 81 MB ocupă doar 81 MB.

Și da, pentru ultima toate versiunile comunitare TechnologyPreview, SQL Server 2017 a reușit să aducă suport complet nalinux pentru sarcini-cheie de sarcini (inclusiv mecanisme de disponibilitate întotdeauna pe soluții integrate cu soluții native), de prelucrare a datelor grafice, solicitarea de informatii de adaptare si integrare cu piton pentru calicity funcțional.

Împreună cu candidatul de eliberare 1, ajungem la Linux la integrarea zouwortalizării prin Active Directory, criptarea controlului de transmisie a serverului de date Linux după TLS, noi funcții în învățarea ServiceMaszyn, extinderea posibilităților serviciilor analitice. Îmbunătățirea serviciilor de integrare Pentru serverul Linux și Windows.A livrat de asemenea noi criterii de referință care trebuie să arate că SQLServer bate înregistrările de performanță și lasă competiția cu mult în spatele Bazazydanych.

Cei interesați de încercarea SQL Server 2017 RC1 ar trebui să se uite la tehnologia Blogana. Din partea noastră, ne amintim doar żeżyjemy în 2017 și Skorzystaćz Docker - Instalarea containerului finit este cel mai simplu, motor Docker suficient pentru a avea cel puțin versiunea 1.8, și cu 4 GBRA pentru un recipient.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu