Principal » Internet » Vânzările de Peców cresc pentru prima dată din 2012

Vânzările de Peców cresc pentru prima dată din 2012

Internet : Vânzările de Peców cresc pentru prima dată din 2012

Rapoartele ulterioare ale decesului iminent al PC-ului pot fi extrem de exagerate, cel puțin în conformitate cu analiștii IDC. Ei au informat că în primul trimestru al anului 2017, vânzarea de PC-uri a crescut cu 0,6 puncte procentuale an la an. Acesta este primul trimestru al creșterii din 2012. Acest lucru poate însemna că - cel puțin temporar - tendința descendentă a vânzării computerelor personale sa oprit.

Dacă, desigur, IDC are dreptate, deoarece analiștii lui Gartner sunt propoziții diferite. Din informațiile lor, rezultă că, în primul trimestru al anului 2017, vânzările PC an pentru un an a scăzut cu 2,4 p.p. și a atins cel mai scăzut nivel de la începutul anului 2007.

Jay Chou cu IDC spune că, cu popularitatea crescândă a smartphone-urilor și tabletelor, utilizatorii nu au încetat să folosească PC-urile, dar le menționează. În opinia sa, piața este în prezent în ciclul de schimb, ceea ce înseamnă că creșterea vânzărilor în computerele personale ar trebui de așteptat:

Piața tradițională a PC-ului se confruntă cu o perioadă grea cauzată de concurența de la smartphone-uri și tablete și un ciclu de schimb extins, ceea ce a dus la o scădere a vânzării de PC-uri cu aproape 30% față de anul record 2011. Cu toate acestea, în general, utilizatorii nu au renunțat la PC pentru alte dispozitive, dar le schimbă mai rar. Piața întreprinderilor tocmai a început să înlocuiască echipamentul, care ar trebui să conducă creșterea vânzărilor.

În ultimii ani, scăderea vânzării de PC-uri a fost atât de mare încât a forțat cele mai mari companii să determine. HP a separat producția de PC-uri pentru a proteja alte departamente ale companiei, iar Dell sa retras din Bursa de Valori, datorită căruia poate funcționa mai des și nu trebuie să facă rapoarte de finanțare publică sau intențiile companiei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu