Principal » Internet » Am verificat videoclipul Huawei. Acest lucru este, din păcate, nici o alternativă la YouTube 'sau Netfliksa

Am verificat videoclipul Huawei. Acest lucru este, din păcate, nici o alternativă la YouTube 'sau Netfliksa

Internet : Am verificat videoclipul Huawei. Acest lucru este, din păcate, nici o alternativă la YouTube  'sau Netfliksa

Huawei video este un serviciu VOD proaspete, care tocmai și-a făcut debutul pe piața poloneză. În același timp, aceasta nu este o platformă complet nouă, ci doar un agregator existent. Stete și din păcate.

Istoria platformei video Huawei datează din 2018, când a apărut în Italia și Spania. Prin urmare, nu este, astfel încât chinezii rapid pregătit un nou serviciu, ca răspuns la o interdicție impusă de Donald Trump, dar acest lucru nu este o coincidență faptul că Huawei a luat acum pentru extinderea disponibilitatea mai multor țări.

Tăierea din Google Services 'A Nu înseamnă accesul la aplicațiile YouTube ' A (deși filmele pot fi vizualizate din browser). Și acesta este doar începutul problemelor, deoarece în magazinul AppGallery există o lipsă de astfel de apek ca netflix sau hbo merge. Cu alte cuvinte - pe noi Huaweia nu este foarte mult ceea ce sa ma uit, astfel încât fiecare sursă de filme este pe greutatea aurului.

Ce este video Huawei deloc?

Huawei Video este un jucător de film care agregate conținut din mai multe surse mai puțin și populare. În acest moment, biblioteca platforma include filme din site-uri, cum ar fi:

  • Rakuten TV - Închiriere de filme virtuale;
  • Filmbox - un site web care oferă filme în modelul de abonament;
  • BBC News - Serviciul de informare;
  • Bazaartv - serviciu cu filme de modă;
  • Stingray - concerte de difuzare a serviciului muzical;
  • Dailymotion - o platformă cu mini-producție de proprietate de proprietate;
  • Torggles - Serviciul de desene animate pentru copii;
  • Exploratorii - filme documentare în 4k.

Aplicația este deja disponibilă pe smartphone-uri de la P40 și Mate 30 linia. În luna aprilie, este de a ateriza pe modele mai vechi din Emiui 8.0 sau mai nou.

Așa cum sunt deja în timpul testelor Huaweia P40 Pro, am profitat de ocazie să mă uit la acest lucru mai aproape.

Agregarea conținutului din mai multe surse este atât defectul, cât și avantajul videoclipului Huawei

Minus este că biblioteca video Huawei nu este foarte transparentă. Unele dintre sursele de filme sunt libere (de ex. Dailymotion), alții necesită plata abonamentului (Filmbox sau Stingray), iar în altele pentru fiecare film, plătiți separat (Filmbox).

Nu e Netflix, în cazul în care utilizatorul plătește un abonament și are acces la întreaga bibliotecă. În Video Huawei, puteți plăti 3 abonamente, iar atunci când căutați un film, apăsați o sursă care necesită o mai mare subvenție. Filmele dintr-o sursă sunt spolszczone și de la alții.

O altă problemă este aruncat într-un sac de hit-uri de cinema și programe de internet amatori. După ce am tras aplicația, salut consiliul de promovare a unui film cald "twin " cu Will Smith și un pic mai jos Huawei video recomandă-mă - Atenție - Sondaj pentru alegerea Parlamentului European din 2019...

Ca rezultat, pagina de pornire a programului este inutilă pentru mine. Deși din fericire puteți dispărea prin file, cu canale și categorii pentru a ajunge la producerea unui anumit tip.

Agregarea, totuși, are avantajele sale

În primul rând, apka permite să gestioneze în mod convenabil diferite abonamente. Când aveți un card de plată conectat sub Huawei, cumpararea de acces la Explorers, FILMBOX, Qello concerte sau TVB placi de bibliotecă cu un singur clic. Numai rakuten TV necesită un cont pe un serviciu separat.

Odată ce cineva decide să plătească câteva abonamente, acces la conținut din diverse surse este închis într-o singură aplicație cu o interfață consistentă. Aceasta este o mulțime de facilități, deoarece - după cum știm - în diverse aplicații, chiar și mecanismul de derulare a filmelor poate arăta diferit.

Din păcate, cu filme de la Huawei Video Hard pentru a merge dincolo de telefonul smartphone

Atâta timp cât filmele sunt cu ochii pe telefon, totul este în regulă. Ceea ce, cu toate acestea, atunci când câțiva inci nu sunt suficiente? Aici lucrurile sunt complicate.

Huawei video nu are versiunea sa a browser-ului, pentru aplicații la alte sisteme, să nu mai vorbim. Din cauza interdicției menționate mai sus, puteți uita, de asemenea, despre suport pentru Google Casta și încărcarea unui chromatist sau un televizor sau un grafic TV.

În principiu, singura opțiune pentru comutarea unui film la un afișaj mai mare este funcția de clonare a ecranului. Apoi, totuși, fiecare cușcă de imagine este transmisă de nivelul telefonului, care se reflectă pe baterie.

Huawei video este un serviciu decent, dar în situația actuală nu este suficient

Am impresia că ambiția Huaweia a fost de a crea o platformă, datorită căreia utilizatorii decid să achiziționeze noile sale smartphone-uri vor avea nimic de ceas.

Este păcat că Huawei nu a creat un serviciu care este un card de ofertă, ceea ce ar încuraja în mod realist clienții să aleagă smartphone-ul său.

Dacă compania a investit în blocuri de drepturi de autor sau chiar a colaborat cu parteneri și a oferit prețuri atractive, nu am avea nimic de discutat. Și deci doar un subțire de lacrimi în jurul netfliks și youtubie. Milă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu