Principal » Internet » Verificați unde veți face cumpărături - noi în aplicații fără comerț

Verificați unde veți face cumpărături - noi în aplicații fără comerț

Internet : Verificați unde veți face cumpărături - noi în aplicații fără comerț

Există o nouă aplicație care permite comerț liber de duminică să fie mai puțin împovărătoare. Vă permite să verificați ce magazine vor putea să facă în mod liber cumpărături.

Aplicațiile principale de ecran fără zile de tranzacționare.

Introducerea duminicii libere a dus la o erupție cu o erupție de noi aplicații mobile. Un exemplu este un program de zile fără comerț - duminică gratuită. După ce a pornit-o, utilizatorul va fi primit imediat la ceea ce caută - programul informează dacă o duminică primită este liberă de comerț sau nu. Dar aceasta este doar una dintre funcții.

În ecranul următor, puteți previzualiza un program mai plin de duminică și sărbătorile legale. Fiecare listă pe lista a fost marcată pe una din cele trei moduri: deschis, închis sau deschis la ora indicată. Setările aplicației permit, de asemenea, să clarifice ce notificări doresc să primească un utilizator. Acesta poate fi informat despre magazinele închise o anumită zi sau trei zile în avans. Aici puteți descărca și calendarul, care se sincronizează automat cu contul dvs.

După cum știți, interzicerea comerțului duminică nu este absolută: cumpărăturile se pot face, printre altele, în magazine, unde se vor vinde proprietarii sau familiile lor, pe stații de combustibil, stații sau aeroporturi. Bakeries, cofetărie sau saloane de presă sunt de asemenea deschise. Ei au decis să folosească creatorii de aplicații fără comerț și au introdus o nouă funcție. Programul poate indica deja care stochează în zilele de duminică de comerț liber rămân active.

[1/2 ecran cu o listă de magazine deschise. Informațiile pot verifica orice utilizator.

După trecerea la ecranul de „Disponibilitatea de magazine “, utilizatorul se poate familiariza cu lista de centre comerciale active,. Există, de asemenea, o adresă și o dată în care puteți face cumpărături. Problema cheie este modul în care este creată lista. Ei bine, utilizatorii pot raporta independent magazinele deschise. Următoarea verificare, cu toate acestea, veridicitatea informațiilor care utilizează butoanele "Raport" sau "Confirmare ", așa cum este cazul evenimentelor de pe drumurile din aplicația populară Yanosik.

NEW este în prezent disponibil doar în versiunea pentru Android, va veni, probabil, de asemenea, pentru iPhone „Y. Fără zile de schimburi de aplicații - duminica gratuită poate fi găsită în software-ul nostru de baze de date .

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu