Principal » Internet » Verificați editorul Beta afinității. Este în valoare de abandonarea lui Adobe Creative Cloud pentru el?

Verificați editorul Beta afinității. Este în valoare de abandonarea lui Adobe Creative Cloud pentru el?

Internet : Verificați editorul Beta afinității. Este în valoare de abandonarea lui Adobe Creative Cloud pentru el?

O serie de programe de afinitate, inițiate prin emiterea unui editor grafic de afinitate, a câștigat un element nou. Affinity Editor este un program de pescuit bine pentru compoziția DTP, concurează direct de la Adobe InDesign. Putem trimite deja beta-ul gratuit.Editorul de afinitate este disponibil pentru Windows 7, 8, 10 și MacOS 10.11 și mai nou. În timpul testelor de pe Windows și MacOS, a verificat foarte bine și nu a avut probleme cu eficiența. Afinity Editor poate deschide fișiere PDF cu care se ocupă perfect și decent interpretează fișierele PSD. În plus, puteți importa și exporta diferite grafice și formate vectoriale. Din păcate, din păcate, din păcate, indad, salvat de Adobe InDesign CC, nici IDML de la versiunile mai vechi, dar este doar o chestiune de timp. Autorii programului încearcă să-și introducă serviciul.

[1/2
[1/2

La crearea de documente, putem folosi toate instrumentele tipice pentru această industrie, de la determinarea dimensiunii hârtiei, a unităților de măsurare și margini după profilul de culoare pentru imprimare. Când creați un document, puteți utiliza câmpuri text cu efecte și opțiuni de formatare bogate, instrumente de bază pentru editarea graficelor și a formelor vectoriale (aici acțiunea ar trebui să intre în fotografia de afinitate sau de designer de adaos), tabele care amintesc de foi de calcul, transparență și gradienți. Elementele proiectului pot fi plasate pe straturi, grupate, ascunde și aplică efecte tipice ale straturilor. De asemenea, puteți utiliza instrumente de atracții pentru a facilita egalizarea elementelor și ghidurile.

Beta Affinity Publisher pot fi găsite în baza de date programul nostru pentru Windows și MacOS. Pentru a descărca un Free Installer Beta, trebuie să configurați un cont pe site-ul producătorului.

Editorul se va integra cu alte programe de familie și acum putem fi deja siguri că pachetul de afinitate va concura cu o mare parte din Adobe Creative Cloud cu posibilități și preț. Fotografia de afinitate și designerul de afinitate costă 239,99 PLN și nu necesită un abonament la plata. Prețul editorului va fi probabil același.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu