Principal » Internet » Spotify anunță propria muzică și convinge pentru a alerga în căști

Spotify anunță propria muzică și convinge pentru a alerga în căști

Internet : Spotify anunță propria muzică și convinge pentru a alerga în căști

Spotify este de șapte ani. Creatorii site-ului au avut mult timp să cunoască obiceiurile utilizatorilor și să proiecteze modalități inovatoare de a le oferi muzică, indiferent de timpul zilei, locurile și starea de spirit. De la observarea comportamentului Ascultarea muzicii cu Spotify arată că cel mai important lucru este că fanii alegând sunetele potrivite pentru a se potrivi cu starea dvs. de spirit și pentru a oferi divertisment la îndemână. Actualizarea aplicațiilor mobile cu care se confruntă.

Acesta va fi benefic în primul rând joggers, unde smartphone-urile sunt însoțite de antrenament și care nu se tem să se miște cu căștile în (sau pe) urechile. În aplicația pentru iPhone 'Astăzi va apărea funcția de rulare Spotify, care este de a oferi o motivație suplimentară pentru a rula mai departe kilometri și va ajuta la menținerea ritmului. Această parte a cererii trebuie să combine recomandările personale, istoria pieselor, speciilor și compozițiilor ascultate în special pentru alergători și disponibilă numai în Spotify pentru a oferi muzică personală ideală pentru instruire.

Ritmul lucrărilor va fi selectat pentru ritmul pașilor bazați pe indicațiile senzorilor iPhone 'A, care ar trebui să ofere un ritm individual fiecărui alergător. În timpul verii, va începe cooperarea cu Nike, care va integra rulatorul Apps Music Player și Nike +. Curând această caracteristică va fi disponibilă și pentru Android.

utilizatorii Spotify pe iPhone „ACH în unele țări va primi, de asemenea, noul ecran de pornire Spotify acum. În urma sugestiilor și personalizării și mai bune, serviciul va fi să semneze cele mai bune melodii pentru a asculta la un moment dat. Deci, vom obține un set adecvat de piese pentru dimineața greu de dimineață, relaxare după-amiaza sau știința de seară. Deocamdată, această caracteristică va fi disponibilă numai pe sistemul iOS din Marea Britanie, Germania, Suedia și Statele Unite ale Americii, dar va fi introdus rapid în alte țări și, de asemenea, pentru Android.

Modelul altor servicii Spotify încearcă, de asemenea, să distingă o ofertă. Așa cum colegii din film și episodic, Spotify va avea propriul lor conținut, creat special pentru utilizatori. Piesele menționate mai sus de funcționare sunt doar începutul noua ofertă. CEO-ul lui Daniel Ek asigură faptul că observațiile tocmai a început.

Și dacă cineva nu-i place muzica, el va putea ajunge la o listă sau materiale de film. Deocamdată, cu toate acestea, Spotify intenționează să introducă conținutul numai în limba engleză. Ei le vor oferi cea mai mare: BBC, ABC, Comedy Central, ESPN, TED, CBS, Blucora Media, NBC sau Vice Media.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu