Principal » Internet » Spotify gratuit pe diferite platforme mobile, LED Zeppelin în biblioteca de servicii

Spotify gratuit pe diferite platforme mobile, LED Zeppelin în biblioteca de servicii

Internet : Spotify gratuit pe diferite platforme mobile, LED Zeppelin în biblioteca de servicii

Iată entuziaștii să asculte muzică de la Spotify pot anunța ziua de azi cu vacanța dvs. mică. Astăzi, la New York Daniel EK, Creatorul, Fondatorul și în prezent managerul companiei, a anunțat extinderea gamei de servicii, modificări în lista de prețuri și disponibilitatea în biblioteca lucrărilor giganților și precursorilor multor specii mai grele, care se bucură încă și inspiră - LED Zeppelin.

Să începem cu schimbări în lista de prețuri. Ei vor fi mulțumiți de oameni care ascultă muzică de la dispozitive mobile, deoarece accesul la melodii, playlisturi și posturi de radio este disponibil gratuit. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că pe tablete și smartphone-uri, posibilitățile vor fi puțin diferite. Pe aceste dispozitive IOS și Android mai mari, este disponibilă o ofertă gratuită identică pentru utilizatorii de pe computerele fixe până în prezent, în timp ce pe telefoane și nu este posibil să jucați un anumit cântec la cerere, deci merită să utilizați lista de redare (puteți, de asemenea creați-le pe telefoane). Încă mai trebuie să plătiți un abonament premium pentru mai puțin de 20 de zloți pentru înregistrare. Din păcate, un abonament care costă 9,90 PLN a dispărut de la ofertă, care a permis utilizarea completă a serviciului numai pe un computer desktop. Aplicațiile au fost deja actualizate. Puteți găsi o versiune pentru Android în baza noastră de date, pentru iOS și în App Store.

Ca și cum ar fi vorba de extinderea gamei, observarea cu spițele va debuta mâine în următoarele 20 de țări din Europa și America Latină. Și acum este momentul ca un mesaj care a cauzat (cel puțin în biroul nostru modest) cea mai mare mișcare: Discurile LED-uri LED Zeppelin apare treptat pe Spotify. Acesta este în prezent singurul serviciu de acest tip care are posibilitatea de a vă servi să ascultați albumele iconice. Voi spune aici că am avut o mare dorință de a vă aloca unul dintre cântecele lor, dar așa cum le cunoaște toată lumea

..

Karen O, Trent Reznor, Atticus Ross: "Song Imigrant " (de la fata cu tatuajul dragonului) [HD

Datorită semnării Acordului cu Recordurile Atlantic, Biblioteca Spotify va apărea în ordinea eliberării:

  • Astăzi: LED Zeppelin (1969) și LED Zeppelin II (1969)
  • Joi: LED Zeppelin III (1970) și IV (sau albumul neatisfăcut, lansat în 1971)
  • Vineri: Case ale Sfântului (1973) și Graffiti fizic (1975)
  • Sâmbătă: prezența (1976) și prin ușă (1979)
  • Duminica: Cântecul rămâne același (1976), Coda (1982) și Corwow Cum West a fost câștigat (2003), Mashthip (2007) și Ziua de sărbătoare a anului trecut.

Și încă o dată la fel, dar realizat de trupa de vânătoare despre poporul nordic această piesă are un nou sens.

Kruyka - "Song Imigrant "

În cele din urmă, pentru emoțiile de răcire, am sugera o melodie mai multe LED-uri Zeppelin într-o interesantă, deși ediție mai bine-cunoscut.

Între timp, regret că, pentru că de la vesticitatea poloneză a dispărut foarte interesant, în opinia mea, un CD cu lucrări Zeppelin LED efectuate de stele, cum ar fi Ioan Paul Jones, Eric Rogers, Ice T, Tim Rice, Ray Orpesa sau Câinele Sean. Din păcate, trebuie să numărați și când folosim serviciile de acest tip.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu