Principal » Internet » Spotify în cele din urmă cu limite de descărcări de muzică mai mare offline

Spotify în cele din urmă cu limite de descărcări de muzică mai mare offline

Internet : Spotify în cele din urmă cu limite de descărcări de muzică mai mare offline

Respicarea utilizatorilor premium pot salva muzica offline pentru a avea acces la acesta fără conexiune la internet. Limita melodiilor tocmai a fost mărită, care poate fi descărcată în memoria dispozitivului.

Spotify anterior a oferit capacitatea de a economisi până la 3333 melodii pentru maximum 3 dispozitive. Oferta nu a arătat atractiv împotriva competiției. Chiar dacă Apple Music vă permite să descărcați întregul conținut al bibliotecii noastre pentru 10 dispozitive.

Potrivit lui Rolling Stone, Spotify a decis să ridice limite. Acum, persoanele care folosesc pachetul premium pot descărca până la 10.000 de melodii pe 5 dispozitive diferite. Astfel încât să puteți salva un total de 50.000. Cântecele, dacă avem numărul corect de dispozitive cu posibilitatea de a descărca un pachet destul de mare de date.

Merită să știți că Spotify vă permite să descărcați melodii selectate sau o listă de redare integrală pre-pregătit. Înainte de descărcare, puteți decide cu privire la calitatea muzicii stocate, care va avea impactul m.în. În spațiul ocupat din memoria smartphone-urilor.

Noi limite se aplică deja. După cum am menționat, posibilitatea de a descărca muzică este disponibilă în planul premium. Pachetul de bază costă PLN 19.99 pe lună. Pe de altă parte, o ofertă atractivă a fost pregătită numai pentru PLN 9.99. Aplicația este disponibilă pe fiecare platformă populară. De la Spotify poate folosi utilizatorii Android și IOS, iar versiunea de calculator este disponibilă pe Windows și MacOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu