Principal » Internet » Spotify înfășurat la sfârșitul anului. Amintiți-vă melodiile preferate

Spotify înfășurat la sfârșitul anului. Amintiți-vă melodiile preferate

Internet : Spotify înfășurat la sfârșitul anului. Amintiți-vă melodiile preferate

Sfârșitul anului se apropie, astfel că apar mai multe rezumate pe Internet. Spotify a lansat pagina din 2017.Com, unde după ce vă conectați la contul dvs. în serviciul de muzică, vă puteți aminti cel mai adesea ascultați și cele mai iubite melodii din tot anul.

Site-ul este alcătuit din mai multe părți. La început vom vedea câteva statistici și vom putea rezolva testul care va verifica dacă știm cu adevărat ce ascultăm. După el, vom primi un cadou - o playlist care conține 100 cel mai adesea ascultat în melodii 2017, sortate după popularitate.

Toată lumea va primi, de asemenea, o decizie de Anul Nou - de exemplu, întinerirea prin ascultarea mai multor specii de muzică "tinere", care, totuși, se vor potrivi cu gusturile noastre. În etapa următoare, vom primi o listă aleasă de melodii populare care pot fi plăcute, pregătite pe baza muzicii ascultate în 2017. Pentru cei cărora le place să învețe despre produsele noi, ascultarea ei va fi o veste bună și un test de răbdare.

În cele din urmă, puteți împărtăși un rezumat cu prietenii dvs. Cea mai mare valoare, cu toate acestea, este pregătită de listele Spoty, care merită să fie menită mai târziu.

Spotify împărtășește, de asemenea, listele globale ale celor mai populare melodii în acest an. Vom găsi scrisori diagrame pe site-ul Spotify.COM / 2017. Serviciul a lăudat, de asemenea, că are 47 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu