Principal » Internet » Spotify Premium. Modificări la oferta pentru familie. Ei trebuie să compenseze raise?

Spotify Premium. Modificări la oferta pentru familie. Ei trebuie să compenseze raise?

Internet : Spotify Premium. Modificări la oferta pentru familie. Ei trebuie să compenseze raise?

Spotify va extinde opțiunile din abonamentul premium pentru persoanele cu un cont de familie. Un serviciu care vă permite să ascultați muzică de până la 6 utilizatori va fi îmbogățit cu noi opțiuni.

Cea mai importantă noutate este în primul rând controlul părinților. Părinții cu un cont principal pot controla accesul la conturile subordonate prin filtrul de conținut inadecvat (filtru de conținut explicit).

Spotify explică faptul că acest nou a propus comunitatea în sine. Și nimic ciudat. Copiii YouTube sunt o facilitare mare pentru un părinte, filtre similare sau departamente cu copii pentru copii vor apărea în alte aplicații. Și nu fiecare muzică este potrivită pentru copii.

O altă noutate este amestecul de familie ("acces exclusiv la un playlist personalizat format din melodii pe care îi place întreaga familie ") și hub familial - un instrument ușor de gestionat conturile într-un plan de familie.

Contul de familie în Spotify Premium costă 29,90 zł pe lună. Spre deosebire de alte opțiuni de abonament, acest abonament vă permite să redați muzică cu 6 membri ai familiei în același timp - cu condiția să trăiască sub același acoperiș. Cel puțin acesta este ceea ce spun regulamentele.

Oferta prelungită premium pentru familie de astăzi este disponibilă în Irlanda. În curând va fi introdus și pe toate piețele în care prima pentru un plan de familie este deja operațională.

Ne putem întreba dacă noile produse nu sunt legate de posibilele majorări de subscriere. Acestea ar reprezenta aproximativ 13% și vor spori costul unui abonament de familie de la 15 la aproximativ 17 USD. În Polonia, un astfel de abonament costă în prezent mai puțin de 30 de zloți, iar o creștere similară ar însemna o schimbare a prețului pentru mai puțin de 34 zloți.

Spotitați noi funcții Acest lucru ar putea explica creșterea prețurilor. Da, veți plăti mai mult, dar ceva pentru ceva - cel puțin oferta se va extinde. Deocamdată, este doar un timp, deoarece informațiile sunt neoficiale.

Spotify App poate fi descărcat de la catalogul nostru de software. O versiune de m este disponibilă.în. pe Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu