Principal » Internet » Spotify testează din nou o nouă interfață. Modificările includ melodii cu video atașat

Spotify testează din nou o nouă interfață. Modificările includ melodii cu video atașat

Internet : Spotify testează din nou o nouă interfață. Modificările includ melodii cu video atașat

Spotify Creatorii experimentează încă o interfață de aplicații mobile. Utilizatorii unui serviciu de streaming muzical popular au primit recent un nou mod de mașină, precum și o curea de fund simplificată cu trei secțiuni. Modificările ulterioare pot îmbunătăți modul în care aveți acces la versurile Song și adăugați câteva îmbunătățiri atunci când redați melodii video.

Din nou, aspectul de reconstrucție este în prezent în faza de testare pe dispozitive iOS. Prin urmare, majoritatea utilizatorilor nu o pot folosi. Știri se referă în principal la melodii care sunt jucate împreună cu materialele video. Anterior, astfel de melodii au primit o aparență diferită a butoanelor, care au introdus o inconsecvență în raport cu aspectul de bază.

Aspectul actual al Spotify.

Introducerea modificărilor Unificarea aspectului unui jucător care acum în cazul cântecelor cu material video nu diferă în raport cu versiunea de bază. În plus, accesul la versuri melodie a fost mutat în jos pe ecran și în cele din urmă va fi, de asemenea, disponibile pentru piese cu un film buclată. Din păcate, o opțiune care vă permite să dezactivați versiunile speciale ale pieselor video pentru a reveni la capacele de bază.

După cum am menționat, funcția Lyrics, oferind acces la versurile cântecului, este acum într-un loc nou. Cu toate acestea, încă nu puteți vedea întregul text direct în aplicație. Deci, trebuie să salvați textul pe site-uri web.

Da, poate arăta o nouă versiune a aplicației. (Sursa: Thurrott.Com)

Știrile fine au primit, de asemenea, aranjarea elementelor individuale ale jucătorului. Informațiile despre dispozitivul conectat în prezent au fost mutate pe marginea din stânga a afișajului. Pe partea opusă, pe marginea din dreapta, butonul oferă acces la opțiunea de partajare.

Spotify App va găsi în mod evident în catalogul nostru de software. Este disponibil pe Android și iOS. Merită adăugată că creatorii lucrează nu numai pe schimbările în apariția de observare, ci și asupra unor noi caracteristici. Aplicația a primit recent posibilitatea blocării contractorilor sau a limitelor de descărcare a fișierelor mai mari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu