Principal » Internet » Spotify - Muzică gratuită pentru Android Dispozitive

Spotify - Muzică gratuită pentru Android Dispozitive

Internet : Spotify - Muzică gratuită pentru Android Dispozitive

Ascultarea muzicii este un act inseparabil de mulți dintre noi. Încă de când a apărut pe piață multimedia smartphone-uri Android pentru a asculta melodiile preferate, nu trebuie să efectueze echipamente suplimentare în echipamente diverse, jucătorii nu întotdeauna convenabil. Cu toate acestea, problema este de a câștiga muzică. Aici o aplicație gratuită Spotify vine cu ajutor, datorită căreia putem asculta o notă favorit oriunde ne dorim. Următorul text va fi prezentat pas cu pas, cum să utilizați funcționalitatea largă a programului.

La început, trebuie menționat faptul că cererea de ascultare oferă gratuit la playlist-uri gata făcute. Aici, desigur, din când în când, cântecul este întrerupt de reclame. Cu toate acestea, acest lucru nu este prea împovărător. Versiune Premium, Pentru PLN 19.90 pe lună oferă o funcție mult mai bogată: crearea propriilor dvs., playlisturi unice, posibilitatea de a rupe muzica offline, sincronizarea profilului pe mai multe dispozitive. 

Pentru ao folosi gratuit, trebuie să instalați aplicația potrivită pe telefonul nostru. Veți găsi aici. După instalarea acesteia, începem întregul și, dacă nu avem un cont propriu în Spotify, faceți clic pe Inregistreaza-te. Înregistrările pot fi efectuate de două ori. Sau rapid făcând clic pe Înregistrați-vă prin Facebook, Sau prin introducerea tuturor datele tale În câmpurile corespunzătoare.

  

Apoi, după verificarea corectă a contului nostru, vom fi transferați automat la aplicație. Aici ne confruntăm cu o alegere a genurilor noastre favorite / favorite. Sau am intrat Browser Pentru a găsi genul sau artistul potrivit.

 

Acum doar trebuie să alegem ceea ce ne place să ascultăm cel mai mult și să faceți clic pe Joaca. O anumită specie oferă un număr de playlist de pregătire. Cu toate acestea, putem crea și noi, adăugând melodiile preferate pentru ei. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că în versiunea de cântec liber MEREU Ele sunt jucate la întâmplare de la o listă de redare. Numai după achitarea abonamentului premium, putem stabili pentru ele însele.

De la opțiunile disponibile, merită menționat poziția Descoperi. Acesta utilizează un motor de căutare spacial care selectează muzica preferințelor noastre anterioare și căutările pentru contractori că noi nu știm, și a cărui muzică ne poate renunța.

Spotify, de asemenea, o casetă de recepție la care diverse tipuri de mesaje provin din când în când cu cele mai importante informații din lumea muzicii.

Programul este extrem de ușor de utilizat și activează practic nelimitat ascultarea muzicii oriunde vrem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu