Principal » Internet » Spotify are 40 de milioane de utilizatori, reîmprospătează clientul pentru Linux

Spotify are 40 de milioane de utilizatori, reîmprospătează clientul pentru Linux

Internet : Spotify are 40 de milioane de utilizatori, reîmprospătează clientul pentru Linux

Utilizatorii care utilizează sistemul Spotify și Linux au o zi bună astăzi. Producătorul a reîmprospătat în cele din urmă aplicația care nu a fost actualizată timp de mai multe luni. Deoarece aceasta este o versiune de test, ea ar putea provoca și, uneori, a cauzat probleme, în plus, ea a oferit încă o interfață într-o ediție mai veche, fiind în spatele versiunilor pentru alte sisteme desktop și chiar sisteme mobile. Situația, totuși, se schimbă și, în final, vă puteți bucura de noul Spotify sub Linux.

Noua versiune este marcată cu numărul 0.9.10.17 și încă nu este pe deplin stabilă, dar este un mare pas înainte. Interfața a crescut în primul rând, care este acum întunecată, ca în alte versiuni ale aplicației de streaming muzical. De asemenea, conține o tipografie ușor diferită și icoane rotunjite. Noua versiune a inclus, de asemenea, un loc pentru schimbările care sunt pregătite în special pentru Linux: informații despre schimbările de melodii implementate prin Libotify, OpenSSL actualizat la versiunea de la ramuri 1.0.x, și redați fișiere locale utilizând LibavcoC54. În ceea ce privește acum, numai versiunea pe 64 de biți, utilizatorii de sisteme pe 32 de biți trebuie să aștepte actualizarea. Mai mult, noua ediție nu este compatibilă cu Squeeze și Wheezy Debian, producătorul recomandă utilizarea Ubuntu. Clientul în sine nu este încă disponibil în orice centru de software. Cei interesați trebuie să utilizeze depozitul oficial de spot. Cum să le instalați pot găsi pe paginile serviciilor oficiale online.

Cu această ocazie, merită menționat altceva. Spotify se poate lăuda cu o altă limită de utilizator. În prezent există peste 40 de milioane. Din păcate, pentru compania însăși, la fiecare a patra este o persoană care utilizează o versiune plătită a serviciului. Peste paisprezece luni în urmă Spotify Baurmat că a avut deja 6 milioane de oameni care plătesc pentru accesul la muzică. Creșterea numărului lor este cu siguranță prea lentă și competiția nu dormește. Ne bucurăm că producătorul nu uita despre utilizatorii de Linux, dar are cu siguranță să se gândească la modul de a convinge un grup mai mare de utilizatori să profite de versiunea cu plată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu