Principal » Internet » Spotify vrea să lupte împotriva pirateriei și a început de la MP3 din Bay Pirate

Spotify vrea să lupte împotriva pirateriei și a început de la MP3 din Bay Pirate

Internet : Spotify vrea să lupte împotriva pirateriei și a început de la MP3 din Bay Pirate

Servicii de muzică, care se bazează pe un model de director de streaming vast pentru o taxă lunară fixă, de fapt, multe sa schimbat când vine vorba de pirateria muzicală. De asemenea, în Polonia. Prețurile nu aparțin celor mai înalte, promoțiile sunt disponibile, și confort similar cu aspectul lumânărilor. Spotify este, prin urmare, un prinț care pe câmpul de luptă dintre organizațiile care asociază deținătorii de drepturi de autor și utilizatorii finali au intrat în calul alb. Cu toate acestea, începuturile serviciilor sunt destul de nobili pe acest fundal. Acestea au fost mult mai frecvente cu pirateria decât ar putea părea astăzi.

Înainte de deceniu, atunci când se păstrează departe de starea actuală, accesul la serviciu a fost gratuit și încasat datorită anunțurilor. Problema cheie este modelul de distribuție a muzicii - Spotify nu a fost bazat pe streaming, ci pe protocolul P2P. Potrivit lui Torrent Freak, referindu-se la interviul pe care Rasmus Fleischer a dat (de ani de zile implicate în dezvoltarea Bay Pirate), Spotify la început ar folosi cu bucurie fișiere piratate. Precum și conținutul care ar putea fi descărcat doar printr-un golf pirat.

El chiar susține că, în ipoteze, încă în faza beta, Spotify a fost Strictty Software-ul Piracki: Înainte de semnarea contractelor cu etichete uriașe, a fost disponibil pe scară largă pentru a împărtăși fișierele MP3 piratate. Dovada acestei decizii este de a fi "unul dintre trupe ", care a decis să-și distribuie albumele exclusiv prin intermediul site-urilor "gratuit " (pirat). Curând după ce acest album era disponibil în serviciul suedez.

Apoi, Fleischer a contactat această chestiune de la Spotify, la locul al cărui Danie Ek a rămas de la început. Este de remarcat faptul că a dezvoltat anterior uTorrent. În răspunsul Fleischer, el a aflat că în perioada de testare, muzica pe care am găsit-o a fost disponibilă în serviciu. Concluziile se ridică - nu ar fi nici o privire fără piraterie. Fleischer se potrivește afirmația că dezvoltarea serviciului este strâns legată de dezvoltarea golfului pirat în sine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu