Principal » Internet » Spotify - Toate muzica pentru zloti!

Spotify - Toate muzica pentru zloti!

Internet : Spotify - Toate muzica pentru zloti!

Muzica însoțește mulți oameni în fiecare zi și stocată pe computer sau păstrată pe raft, discurile iau o mulțime de spațiu. Sau poate că ar lua toate astea la Internet și ar asculta orice timp liber, indiferent de locul unde suntem? Această opțiune oferă site-ul Spotify în Premium, care este acum într-o mare promovare!

Să începem cu zero. Și așa Spotify Aceasta este o aplicație gratuită care îndeplinește rolul unui client și un fel de conector între serviciul care oferă muzică și utilizator. Pentru ajutorul ei, putem juca muzică, dar, de asemenea, căutăm performanți, cântece, salvați albume preferate, fișier-l, etc. Trebuie amintit că o conexiune la internet este necesară pentru funcționare. Când această condiție este îndeplinită, o bibliotecă imensă care conține mai multe milioane de lucrări de către majoritatea antreprenorilor și echipelor din lume se deschide înaintea noastră.

Atenția merită, de asemenea, o interfață intuitivă pentru un aranjament frumos. În plus față de melodiile normale, putem, de asemenea, să ascultăm posturile de radio cu caracteristici diferite, de obicei adaptate la genul nostru de muzică preferat. Interesant, utilizarea aplicației Spotify poate gestiona, de asemenea, biblioteca muzicală stocată pe hard disk-ul computerului. Atenție merită, de asemenea, opțiuni sociale dezvoltate, datorită cărora putem recomanda melodii cu prietenii, asculta colecția lor, stații preferate, etc. Putem comenta, de asemenea, pe melodii, creați favorit listă de redare și de recreere coadă, studiază istoria artiștilor, realizările lor și chiar și în cazul în care a verifica cea mai apropiată piesă de concert.

Pentru a profita pe deplin de Bones Spotify, Trebuie să creați un cont gratuit. Acesta este doar începutul, pentru că voi fi capabil să descopere versiunea premium, adică fără anunțuri și restricții. Acum puteți profita de o mare promovare care oferă acces complet la site pentru trei luni pentru 99 groszy! După această perioadă, abonamentul lunar este mai mic de 20 zloți. Mult? Depinde de acest lucru pe care îl privim. Adevărat PLN 20 pentru accesul la o astfel de bibliotecă de muzică imensă, în întregime legală și convenabilă nu este o sumă exorbitantă.

În rezumat: dacă nu ați utilizat niciodată Spotify, dar până acum ați descurajat taxa, investiți un zlot și verificați ce sunt încântați oamenii. Dar Notă! Nu atunci pretinde noi, dacă nu doriți să renunțe!

Recomandat
Lasă Un Comentariu