Principal » Internet » Spotify Bombarde Anunțuri - Infecție malware sau decizie conștientă

Spotify Bombarde Anunțuri - Infecție malware sau decizie conștientă

Internet : Spotify Bombarde Anunțuri - Infecție malware sau decizie conștientă

În luna iulie, a devenit clar că Apple nu glumește intră warpath cu Spotify. De atunci, primele informații despre modificările proiectului în regulamente, care la cererea corporației Szefowanj de Tim Cook, a mers la Consiliul de drepturi de autor. Apple vrea artiști să primească 9,1 cent la fiecare 100 de minute ascultat de serviciile de muzică. Este posibil ca noi informații a căror sursă este utilizatorii de versiunea gratuită a Spotify, această confirmare că Apple a lovit un punct deosebit de sensibil.

Provocarea pentru Spotify este în primul rând o disproporție între numărul de utilizatori de plată pentru conturile premium și cei care sunt mulțumiți cu versiunea gratuită a site-ului. Primii care trebuie să fie de peste 40 de milioane, ceea ce nu schimbă faptul că acest lucru este aproape de două ori mai mică decât pentru conturile gratuite. Dacă CRB se va referi pozitiv la postulatele Apple, care, după perioada de încercare gratuită, nu oferă nicio posibilitate de utilizare gratuită a muzicii Apple, acest domeniu va observa pentru peste 70 de milioane de utilizatori care nu plătesc pierderi uriașe.

În această situație, Spotify are două opțiuni - încercați să creșteți veniturile generate de abonament și, de exemplu, prin publicitatea conținutului sau încurajați utilizatorii să cumpere conturi premium. Deși ar trebui să fie recunoscută ca o descurajare a acestora de la utilizarea conturilor gratuite. Deși acest lucru nu este confirmat, Spotify poate decide să combine atât măsuri și anunțurile invazive doresc să dezguste zeci de milioane de utilizatori conturi gratuite. Deși există alte teorii.

După cum puteți citi pe Forumul Comunității utilizatorului Spotify, în acest serviciu a apărut un nou tip de anunțuri. Până în prezent, sa limitat la bannere în aplicație și să întrerupă ascultarea muzicii cu publicitate la fiecare câteva melodii. Potrivit utilizatorului ShadowoftHeAbys, recent Spotify lansează browserul (în cazul Firefox) și fereastra ulterioară afișează conținutul publicitar. În plus, există anunțuri care au fost afișate anterior în clientul Spotify și conținutul cunoscut încurajând printre altele, pentru a satisface sau a mări în zona dvs.

Cea mai mare problemă, totuși, nu este conținutul anunțurilor și frecvența afișajului lor. Spotify trebuie să ruleze o fereastră nouă chiar la fiecare câteva minute. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să nu fie rezultatul dorit de Spotify și rezultatul unei erori sau a infecției malware. Administrația de servicii a semnalat deja că această problemă va analiza acest lucru și va publica în curând rezultatele anchetei. Sau se presară cu cenușă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu