Principal » Internet » Modalități de încărcare rapidă Smartphone

Modalități de încărcare rapidă Smartphone

Internet : Modalități de încărcare rapidă Smartphone

Smartphone-urile și comprimatele moderne care rulează Android au adesea unul, dar este un dezavantaj semnificativ - bateriile lor de evacuare foarte repede. În momentul în care folosim adesea internetul sau vrem să jucăm ceva, "centrala de putere" a dispozitivului nostru poate aduce un spirit chiar după câteva ore sau o duzină de ore. Din păcate, pe piață, în timp ce nu există soluții alternative care să vă permită să obțineți timpul de așteptare vrednic de vechiul telefoane de marcă Nokia. Singura ieșire este destul de frecventă. Dacă ne pasă de timp și am dori să completăm lacunele de energie cât mai curând posibil? Următorul text va prezenta câteva idei interesante cu privire la modul de încărcare rapidă a bateriilor de pe telefonul dvs. smartphone.

Modul avion

Există mai mulți factori care afectează consumul destul de rapid de energie în smartphone-uri. Unul dintre ele este semnalul GSM (3G / 4G). Aparatul este conectat la operatorul de rețea pierde energie mult mai repede decât cei a căror măsură este deconectat. Dacă da, dorim să reîncărcați rapid bateriile în același timp, inclusiv smartphone-ul, mergeți la așa-numitul. Modul avion, care privează echipamentul nostru de comunicare cu o rețea. Cum să o facă? Există două moduri, în funcție de versiunea de Android. În primul rând, destul de rapid constă în deschidere sistem Cu pictograme rapide de pornire și selecție AVION. Un mesaj va apărea pe ecran un mesaj de avertizare despre lipsa posibilităților de conectare. Acum conectați încărcătorul și așteptați efectele.

 

În acest fel, timpul de încărcare este redus chiar de la o duzină la mai mult de douăzeci la sută. Dacă pictograma Bara de instrumente de lansare rapidă nu a fost menționată, putem rula poziția avionului prin introducerea Aplicații> Setări> Mai mult... Un ecran cu o opțiune va apărea aici Modul avion. Noi alegem și gata!

 

Opriți dispozitivul

Cea mai ușoară modalitate de a încărca rapid smartphone-ul sau tableta dvs. este oprit complet la încărcare. În acest fel, timpul de reaprovizionare a energiei poate scurta până la câteva zeci procente. De ce? La un moment dat când smartphone-ul este dezactivat, nu se percepe în general (pauză funcționarea tuturor componentelor nu funcționează etc.). Cu toate acestea, această metodă are un dezavantaj - nu ne va permite să folosim dispozitivul.

Nu utilizați încărcarea prin USB pe computer

Android smartphone-urile recunosc două moduri de încărcare, așa-numitul. Încărcare rapidă și gratuit. Acest lucru este furnizat mai întâi prin conectarea dispozitivului direct la încărcător, care este conectat la rețea. Încărcarea gratuită are loc prin conectarea la un computer utilizând un cablu USB. Dacă vă interesează timp și trebuie să alegem să vă conectăm direct prin încărcător și să vă conectați printr-un cablu USB la computer, să alegem întotdeauna primul. În modul de încărcare a timpului liber, acumulatorul completează resursele sale cu câteva zeci la sută mai lent.

 

După cum puteți vedea, pentru a încărca rapid dispozitivul Android, nu este necesar să utilizați operațiuni complicate. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați câteva sfaturi dat. Și poate că aveți modalități alternative de a vă mai trimite smartphone-ul? Împărtășiți-le în comentarii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu