Principal » Android » O modalitate de a rezolva rapid sarcinile din matematică

O modalitate de a rezolva rapid sarcinile din matematică

Android  : O modalitate de a rezolva rapid sarcinile din matematică

Nu toată lumea este un iubitor de științe stricte. Mintea umanistă nu poate și nu le place să accepte cunoștințele, de exemplu. Matematica și o duzină de sarcini sau astfel de sarcini în temele pot absorbi câteva ore. Din fericire, există o soluție care ajută în mod semnificativ la învățarea și accelerează sarcinile de rezolvare din matematică.

Cu câțiva ani în urmă, o rețetă pentru sarcini dificile din matematică a fost

..

Scrieți-vă de la cineva sau căutați o soluție pe Internet. Nimeni nu și-a imaginat că soluția la sarcină este simplă

..

Efectuarea unei fotografii. Cu aplicația Photosomat pe Android sau iOS! 

Photomom este un serviciu foarte simplu conceput pentru studenții care au o problemă cu sarcinile matematice. Cu acest program, vom rezolva rapid și eficient activitățile matematice complicate. 

Funcționarea programului este fabulos simplă - doar

..

Fa o fotografie! Pare imposibil, dar programul se bazează pe algoritmul revistei, motiv pentru care este suficient să faceți o imagine folosind camera încorporată în telefonul smartphone cu o sarcină, marcați acțiunea care urmează să fie rezolvată și după un timp în timp ce programul va da programul Rezultatul. 

Cu ecuații complicate, va fi utilizată o opțiune de sarcină pas cu pas, astfel încât să putem verifica cum sunt prezentate sarcinile individuale. Aplicația acceptă activități matematice de bază, cum ar fi adăugarea, scăderea, multiplicarea, partajarea, fracțiunile, precum și ecuațiile liniare, funcțiile și logaritmii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu