Principal » Android » SportStracker Running & Ciclism1.9.15

SportStracker Running & Ciclism1.9.15

Android  : SportStracker Running & Ciclism1.9.15

SportStracker Running & Cicking este o aplicație pentru entuziaștii și ciclismul care vă va permite să consolidați rezultatele formării finalizate.

Creatorii cererii sunt convingătoare încât funcționează cel mai bine atunci când sporturile în aer liber, adică. În timp ce rulează sau ciclism, în timpul plimbări, mersul nordic sau drumeții montane. În practică, totuși, puteți utiliza programul și în timpul antrenamentului la sala de gimnastică. Apoi, nu folosim date de la senzorul GPS, dar pentru aceste informații utile despre căștile noastre pot fi utile. Vom obține cele mai bune efecte atunci când ne dotăm cu dispozitive sportive cu care funcționează aplicația. O listă de produse acceptate poate fi găsită aici.

Aplicația vă permite să măsurați instruirea - atât online, cât și offline. Informațiile despre activitățile noastre sportive pot fi adăugate manual. Programul ne va oferi date despre timpul de antrenament, o distanță și o înălțime de depășire, despre munca inimii etc. Cuvânt, acesta este un set standard de opțiuni oferite de multe alte aplicații de acest tip.

În versiunea programului gratuit, putem măsura formarea noastră. După achiziționarea versiunii Pro (pentru OK. PLN 30) Vom avea acces la opțiunile de sincronizare a datelor cu site-ul Live Web. Această achiziție va permite, de asemenea, statistici avansate de instruire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu