Principal » Internet » O mulțime de știri utile în versiunea browser a skype 'a

O mulțime de știri utile în versiunea browser a skype 'a

Internet : O mulțime de știri utile în versiunea browser a skype  'a

Recent, aplicația Microsoft Mobile pe Android, care permite, printre altele, să efectueze apeluri video cu mai mulți oameni în același timp. Astăzi, la rândul său, câteva produse noi au mers la versiunea browser a comunicatorului, care din curiozitate devine clientul său web cu drepturi depline.

Cea mai importantă noutate din versiunea browser a Skype 'A se referă la posibilitatea conversațiilor telefonice. De acum înainte, toți utilizatorii cu un echilibru suficient pot apela telefoane celulare și staționare în funcție de ratele identice, ca în cazul programelor native Skype '. Interfața a apărut o tastatură numerică din care puteți selecta cu ușurință numărul dorit, desigur, conexiunile internaționale sunt de asemenea acceptate.

O funcție disponibilă în programul de pe Windows și programul Mobile Skype 'a venit, de asemenea, la versiunea browserului. Este posibilă împărtășirea conversației chiar și cu persoane care nu au un cont în comunicator. Doar alegeți conversația Share pentru a genera automat un link către conversație. Aceasta poate trece pe oricine cu orice alt canal pentru ao permite să se atașeze la chat.

Nu există, de asemenea, știri în chat-ul însuși. Este deja posibil să vizionați filme de pe YouTube din vizualizarea interviului. Doar lipiți un link către videoclip, astfel încât interlocutorii să o poată vedea în player încorporat în mesaj. O noutate importantă este, de asemenea, integrarea cu notificările dacă acestea sunt în mod evident susținute de browserul de la care utilizează utilizatorul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu