Principal » Internet » Pass Web sponsorizat: anunțuri plătesc navigarea în mini operă

Pass Web sponsorizat: anunțuri plătesc navigarea în mini operă

Internet : Pass Web sponsorizat: anunțuri plătesc navigarea în mini operă

Cele mai multe posturi de televiziune comerciale sunt păstrate astăzi - gratuit pentru accesul telespectatorilor la programe este plătit pentru agenții de publicitate. Software-ul de operă știu bine această modelfinanță. Pentru prima dată, a introdus o vizionare a anunțurilor de iarnă a browserului în 2000 (Opera 5) pentru a se retrage doar cinci ani mai târziu (Opera 8.50), pentru lucrările de pe pagină disponibile gratuit și fără anunțuri Firefox.Mai puțin de un deceniu mai târziu, compania norvegiană dorește din nou să câștige publicitate în browser, de data aceasta mobile.

De data aceasta, cu toate acestea, utilizatorii de Internet poate fi luat în considerare un astfel de model de publicitate. În schimbul vizualizării anunțurilor, utilizatorii de operă Będąmogli primesc transfer suplimentar de bandă de la telecomunicații. Jestto este posibil sub trecerea web sponsorizată, care Odmianąwprowadzonego anul trecut de programul Webpass. A permis telecomunicațiilor de vânzare de pachete speciale, atât pentru o perioadă limitată, cât și pentru serviciile de serviciu Mini Opera.

Opera Web Pass - pentru operatorii de telefonie mobilă

Opera Webpass a câștigat popularitate în primul rând pe piețele și Asia de Est și Africa, în cazul în care mini Opera este un browser mobil, iar majoritatea utilizatorilor sunt utilizatori folosind servicii preplătite. În Europa nu a existat nici o Takdobra - poate sponsoriza versiunea versiunii se va schimba?

Ca parte a operatorii de aplicații web sponsorizate au prezentat utilizatorilor anunțuri selectate în schimbul pachetelor specifice de trafic.Atunci când timpul achiziționat navigând atât de complet, Użytkownikzostanie a redirecționat pe pagina de destinație, care va depune pachetul standard Mógłzakupić Webpass sau o altă sesiune, sponsorizată de un alt agent de publicitate.

Un astfel de model de „plătitor “ acces la o rețea de telefonie mobilă poate fi deosebit de atractive pentru agenții de publicitate interesați de utilizatorii de marcă, de obicei, nu au nici un împrumut de împrumut, dar, de asemenea, la achiziționarea de acces. În același timp, acesta este un grup destul de susceptibil la mesajul publicitar, adesea, de asemenea, în deciziile de cumpărare ale întregii familii, un prizonier de canale de publicitate eficiente ar trebui să fie foarte profitabil. Sama software-ul același lucru este condamnat pentru că aplicațiile web sponsorizate vor ajuta, de asemenea, telecomunicații în numărul câștigător de clienți.

Poate, atunci, Wbwopinii Jon von Tetzchner, Software-ul Opera a transformat Wieco face bine - cel puțin din punct de vedere al afacerii. A doua semănătoare pare să creadă, capitalizarea companiei a depășit recent 8,5 Mldkoron Norwegian (aproximativ 4 miliarde). Aceasta este o creștere spectaculoasă de O120% pe parcursul anului (în același timp creșterea medie pe Strockexchange de la Oslo a fost de 13%).

În spatele banilor, compania a mers - o operă, care, la urma urmei, a scăpat de aproape toți dezvoltatorii săi pentru dezvoltarea nucleului browserului, astăzi angajează, în primul rând în Valea Siliconului. În 2014, dorește să aibă cel puțin 300 de angajați în uzura, în timp ce în 2012 au existat mai puțin.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu