Principal » Internet » Sploot pentru weekend

Sploot pentru weekend

Internet : Sploot pentru weekend

Ca divertisment săptămânal de weekend, oferim sploot - un joc de arcade frumos și simplu, a cărui acțiune are loc într-un oraș fermecător și pașnic de litoral. Idyllul anterior și guvernatorul sunt totuși răsturnate cu acțiunile unei păsări nesupuse ;-).

În joc, vom ghida zborul de pescăruș, care, în plus, satisfacerea continuă a poftei de neegalat pentru pâine, într-o zi, el decide să-i răsplătească pe Figla pe nimeni la locuitorii orașului. De acum încolo soarta lor se odihnește în mâinile noastre.

Remorcă sploot

Mewa două și Troi, pentru a avea "vânătoare" într-un anumit moment și de a da cel mai mare număr de articole și cărucioare. Trofeele sunt variate în ceea ce privește punctajul, în caz contrar va exista o distanțare care se află pe acoperiș și altfel curățarea curată, în mișcarea vehiculului sau a trecătorilor.

Controlul păsării în aer este rezonabil simplu și nu necesită mai mult decât abilitățile umane, cu toate acestea, fără strategia potrivită, nu vom atinge rezultate impresionante. Trebuie să vă simțiți mai departe când și cum să scăpați și când să aplicați un zbor de scufundări.

Jocul prezintă un bun corp de corp audiovizual, un gameplay frumos și o idee originală. Cu toate acestea, există un alt motiv pentru care jocul este atât de rece în stloot, este o satisfacție și sentiment de bucurie atunci când ne vom concentra pe cineva în avans ;-).

Jocul Sploot poate fi descărcat în secțiunea:

Programe (pentru Windows) -> Jocuri -> Arcade. Jocul este, de asemenea, disponibil pentru OS X.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu