Principal » Internet » Splice

Splice

Internet : Splice

Splice - editor video & Maker Movie - Clipuri și fotografii și fotografii - BY GOPRO este o aplicație pentru crearea și editarea filmelor. Acesta oferă multe instrumente (m.în. Filtre și fundații muzicale, precum și pentru procesarea avansată a înregistrărilor) care permit o ediție cuprinzătoare a videoclipului.

Avantajul programului este bogăția de instrumente, datorită căreia putem edita filmul pregătit. O veți crea din imagini și este posibilă aplicarea unui filtru pentru fiecare dintre fotografii, animați-o, alegerea efectelor de tranziție adecvate între personal, tăierea, stabilirea lungimii afișării diapozitivelor individuale, modificați ordinea afișajului și adăugați mai departe imagini și, de asemenea, duplicați-le. De asemenea, programul vă permite să aplicați un mod de mișcare lentă pentru fotografiile selectate și, de asemenea, să adăugați sunet direct utilizând instrumentul de înregistrare disponibil în aplicație, fără a fi accesat pentru surse externe.

Aplicația vă permite să utilizați pentru a crea fotografii din memoria dispozitivului, precum și pe Facebook și Google Disk. La rândul său, coloana sonoră poate fi setată utilizând fișiere iTunes sau dintr-o muzică bogată în muzică (de ex. Ambient, film, clasic, pop etc.) Baza melodiei. Putem salva operația gata făcută în memoria dispozitivului sau partajarea altor aplicații.

Programul este disponibil gratuit și destinat atât pentru iPhone, cât și pentru iPads și IPody Touch.

Recomandat
Lasă Un Comentariu