Principal » Windows » SpeedCommander19.50 construi 10300

SpeedCommander19.50 construi 10300

Windows  : SpeedCommander19.50 construi 10300

SpeedCommander este un manager de fișiere extinse și simultan ușor de utilizat, creat de vecinii noștri occidentali. Vă permite să faceți o gestionare convenabilă și eficientă a datelor pe hard disk-uri, suporturi optice, pendrive 'ACH și servere de rețea externă.

Programul are un aranjament tradițional, dublu umplut, permițând gestionarea fișierelor colectate în diferite locații. Se caracterizează prin funcționalitate bogată, inclusiv m.în. Arhiva suport în multe formate populare (de ex. ZIP sau CAB), posibilitatea de a previzualiza conținutul fișierelor grafice și text, precum și clientul de localizare a rețelei încorporate, permițând transferul de fișiere de la / la serverele FTP și FTP (SSH / SSL). De asemenea, a existat, de asemenea, un macro pentru automatizarea operațiunilor frecvente și comenzile rapide de la tastatură, îmbunătățirea executării unor activități specifice.

Alte funcții SpeedCommandera sunt un browser web încorporat care vă permite să vizualizați site-uri web dintr-unul din panouri, modul de sincronizare a directoarelor indicate, formatarea rapidă / copierea conținutului de date și ștergerea fișierelor salvate pe mai multe discuri de înregistrare, creați și creați și Înregistrarea pentru medii optice. Imagini pe disc.

Atenţie!

  • Versiunea de testare nu are limite funcționale și vă permite să utilizați programul timp de 60 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu