Principal » Android » Stație spațială Cercetare XPLORER22.1.0

Stație spațială Cercetare XPLORER22.1.0

Android  : Stație spațială Cercetare XPLORER22.1.0

Stația spațială Cercetare Xplorer este un program emis de NASA, datorită căruia vă putem familiariza cu experimente în curs de desfășurare și completate efectuate la stația spațială internațională.

De ce să instalați?

Stația spațială Cercetare Xplorer este o mare oportunitate de a vedea de ce efectuarea de cercetări într-un mediu microcurvativ are atât de multă importanță. Instrumentul descris conține informații detaliate despre experimentele ISS împreună cu descrieri exacte, fotografii, materiale video care prezintă obiecte și rezultate ale testelor, precum și multimedia interactivă.

Cercetarea stației spațiale Xplorer va găsi cele trei secțiuni unice la dispoziția noastră:

  • Experimente (constă din șase categorii majore de experimente și numeroase subcategorii; descrierile experimentelor conțin legături, fotografii și publicații, dacă, desigur, sunt disponibile)
  • Tour de laborator (vedere internă a trei module de stații: Columbus, Kibo și Destiny și vedere exterioară a șapte instalații exterioare: ELC1-4, Columbus-EPF, Jem-EF și AMS)
  • Obiecte (aici găsim date despre obiecte la bordul unei stații spațiale internaționale utilizate pentru efectuarea experimentelor).

Beneficii

În plus față de cele de mai sus, cercetarea stației spațiale xplorer include, de asemenea, secțiunea Beneficii în care NASA prezintă date privind sănătatea umană, dezvoltarea economică, tehnologiile inovatoare, beneficii pentru Pământ și educație globală.

Cele mai importante caracteristici:

  • Verificați ce experimente efectuează NASA la stația spațială internațională
  • Instrumentul împărțit în trei secțiuni: experimente, turneu și obiecte de laborator
  • Fila suplimentară care arată informații despre sănătate, tehnologie, economie și multe altele
  • Interfață de utilizator lizibilă
  • Conținut întreg gratuit

Recomandat
Lasă Un Comentariu