Principal » Internet » SOURCRERE4.1.3_239

SOURCRERE4.1.3_239

Internet : SOURCRERE4.1.3_239

SOISTREDERE este o aplicație client gratuită a unor astfel de sisteme de control al versiunii, cum ar fi Git, Mercurial, precum și Bitbucket.

Instrumentul oferă o interfață grafică simplă și intuitivă într-un mod semnificativ de a simplifica gestionarea depozitelor prin vizualizarea lor. Folosit cu succes, poate fi cu sarcini de programare mici, amatori, precum și cele mai extinse și comerciale proiecte. În cazul acestuia din urmă, funcția de navigare a schimbărilor, salvarea lucrărilor în clipboard sau selecție merită atenție.

SOOSTREDE vă permite să vizualizați codul, să suportați simultan depozitele GIT și Mercurial și, de asemenea, să introduceți și să respingeți modificările la nivelul fișierului, fragmentului sau liniei de cod. Datorită acestuia, este posibil să urmăriți progresul echipelor de echipe prin diagrame de sucursale și căutări și clonarea depozitelor la distanță din aplicație. Atenția merită, de asemenea, mecanismul modulelor dependente pentru a facilita gestionarea proiectelor principale, dependente și a grupurilor de proiecte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu