Principal » Internet » Detectarea accidentelor auto Sosmart și urgența

Detectarea accidentelor auto Sosmart și urgența

Internet : Detectarea accidentelor auto Sosmart și urgența

Sosmart este o aplicație de alarmă care va notifica numerele de telefon selectate în cazul unui accident și spectacole pe hartă unde a avut loc. Notificarea poate fi trimisă manual, de asemenea, apelând la serviciul de alarmă sau consultați detectarea automată pe baza indicațiilor senzorilor de telefonie.

În aplicația trebuie să vă conectați și apoi să oferiți câteva telefoane de contact aproape de oameni. În cazul unui accident de mașină sau comutarea manuală a alarmei, vor primi SMS cu informații despre aceasta și locație (referință la Harta Google cu locația marcată).

Sosmart poate detecta automat un accident de mașină și o face foarte bine, deoarece autorii cererii au testat-o ​​în timpul coliziunilor reale. Monitorizarea poate fi activată manual înainte de a călători, puteți activa, de asemenea, urmărirea automată. Driverul din setări poate porni ecranul permanent - atunci aplicația va afișa harta, vitezometrul și vizualizarea indicațiilor de accelerometru tot timpul. Dacă este necesar, puteți utiliza, de asemenea, "butonul de alarmă" ", care vă permite să trimiteți rapid mesaje informative și să contactați serviciile locale de salvare.

În Sosmart, vom găsi, de asemenea, o listă a celor mai apropiate spitale și camere ale partidelor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu