Principal » Internet » Momentul Sony Lada va începe să vândă noi matrice LED 4K HDR din seria XG95

Momentul Sony Lada va începe să vândă noi matrice LED 4K HDR din seria XG95

Internet : Momentul Sony Lada va începe să vândă noi matrice LED 4K HDR din seria XG95

Televizoarele de 4k HDR de la seria Sony XG95 emblematică vor veni în curând pe piață. Acestea sunt modele cu o matrice completă de diode LED, o serie de soluții de proprietate Sony și realitate de sisteme de imagini, oferind un fascicul real între imagine și sunet. Seturile TV vor merge la magazinele poloneze la începutul lunii martie.

Imagine și sunet

Lumina de fundal completă, creată de mai multe zone LED amplasate direct după ecran, oferă contrastul cinematografului cu luminozitatea imaginii și detaliile și adâncimea exactă. Datorită combinației de TEGOROZING cu metoda Dynamic Dynamic Pro, dezvoltată de Sony, televizoarele din seria XG95 sunt luminate pentru zonele cu LED-uri individuale întunecate pentru a îmbunătăți contrastarea luminozității.

Procesorul X1 Ultimate utilizat în seria XG95 este o sursă de cele mai bune impresii posibile la vizualizarea unei imagini 4K HDR, care, practic, nu untul egal în termeni de detaliu și primejdie. Analiza inteligentă a obiectelor individuale ar trebui să fie inteligentă față de sarcină, iar rezoluția Sony pe bază de obiecte folosite oferă unicitate și detalii. Remașesc HDR bazate pe obiecte, la rândul său, optimizarea fiecărui obiect pentru a crește adâncimea, cartografierea facturilor prelungite și consolidarea realismului.

În seria XG95 (pe modele 75 și 85 de inci), de asemenea, X-Widelegle, oferind calitatea imaginii neschimbate vizualizată sub diverse. soluție optică Aceasta companie Sony controlează lumina în transvazare pentru a reduce decolorarea atunci când imaginea este privit dintr-un unghi, și asigură culori fidele, indiferent de locul în care privitorul sta.Datorită legăturii sale cu claritatea X-Motion, care, pe scurt, luminozitatea imaginii contracarează clipirea mișcării sportului și a acțiunilor rapide, televizoarele XG95 nu sunt expuse la problemele NATYPE în panourile LCD.

Pentru a vedea, a fost o sursă de experiențe și mai intense, sistemul de reality Sounds-din-imagine și un sistem inovator de sunet Sony au fost introduse în Seriaxg95: Acustic Multi-Audio. Ca rezultat, sunetul ecranului și se potrivește perfect imaginii. Efectul a fost marcat prin completarea sistemului audio curent prin sunet cu două ingineri cu difuzoare tweeter.

Pentru ca spectatorii să aprecieze pe deplin ideea regizorului, televizoarele din seria XG95 echipate cu "Modul de calibrare a aplicației Netflix ", MODE "IMAX îmbunătățit " și Dolby Vision și Dolby la atmise 1 decodoare .

Caracteristici inteligente și o operație ușoară

Televizoarele Full Array LED 4K HDR din seria XG95 se bazează pe platforma TV Sonyandroid. Utilizatorii lor pot folosi serviciul Google Playi de multe aplicații disponibile disponibile în IT: YouTube, Netflix, Prime video și altele. Pentru a face un televizor - și întreaga casă - au devenit mai inteligenți, modelele din seria XG95 sunt echipate cu Assistanagoogle. Microfonul încorporat vă permite să utilizați gratuit funcții diferite. Este suficient să terminați comanda corespunzătoare, iar asistentul Googgleptal în planificarea zilei, acesta va căuta un conținut sau va porni filmul, programulTereLevision etc.

Seria XG95 va fi compatibilă cu Apple Airplay 2 și Homekt.Airplay 2 facilitează foarte mult streaming la materialele Sony de la telefoanele iPhone, iPadów și Mac. Deci, utilizatorii, astfel încât vizionați filme și programe din iTunes și alte aplicații și afișați fotografii direct pe televizorul Sony. TV va juca, de asemenea, muzică și ascultare podcast-uri - de asemenea, pentru a sincroniza difuzoarele AirPlay 2 cu acesta, care pot fi plasate în orice loc al apartamentului. HomeKit vă permite să controlați cu ușurință și fiabilitate pentru o casă inteligentă pentru a atrage aplicația de acasă sau, pentru dispozitivele Apple, cu ajutorul lui Siri. Seturile TV pot fi adăugate la aplicația de acasă și pot lua în considerare scenele sau procesele de automatizare împreună cu alte accesoriiMekit. De exemplu, utilizatorul poate crea în aplicația Scenei de la domiciliu "Seara de film ", care se transformă pe televizor și expiră lumina pentru a încerca apoi Siri să pornească această scenă. AIRPLAY 2 Suport și HomeKitrent introdus în 2019.

Pilot xg95

Seria XG95 este, de asemenea, un control nou proiectat, de lux de la distanță, cu un front elegant, cu aluminiu și aspect mai simplu. Vă permite să utilizați comenzi vocale și datorită unităților radio, oferă reacții rapide și control ușor, fără a fi nevoie de ea într-o anumită pagină. La sfârșit, merită menționat un nou sistem de servicii care vă permite să accesați rapid setările aplicațiilor dvs. preferate.

Sony Europe oferă deja prețuri sugerate și disponibilitatea Advancedtellevizers Full Array LED 4K HDR din seria XG95. În Krajachody selectat, ați început deja să luați comenzi pentru aceste modele, iar prima livrare la magazinele selectate este programată pentru începutul luiMarca.

În martie, dimensiunile vor fi disponibile: 55, 65 și 75 inci. Versiunea 85 inci va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate ale modelelor individuale:

KD-85XG95: Aproximativ 25 000 PLKD-75XG95: Aproximativ 20.000 plkd-65xg95: aproximativ 11.000 plkd-55xg95: aproximativ 8000 PLN

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu