Principal » Internet » Solaris 12 nu va fi - pentru că Solaris.Următorul și Sparc următorul este o întoarcere a Oracle spre nor

Solaris 12 nu va fi - pentru că Solaris.Următorul și Sparc următorul este o întoarcere a Oracle spre nor

Internet : Solaris 12 nu va fi - pentru că Solaris.Următorul și Sparc următorul este o întoarcere a Oracle spre nor

Din anul trecut, Oracle intenționează să abandoneze sistemul de operare al Solaris, care a preluat Sunmicrosystems. Reorganizarea, concedierea, a fost anunțată, a declarat că abandonează dezvoltarea ulterioară a procesatorilor SPARC pentru a se concentra asupra a ceea ce toată lumea - Linux și Chips-uri Intel. Numerele nordice ar trebui, totuși, să nu dispar. Asta e adevărat, nu va fi Beso80. Cu toate acestea, viitorul atât Solaris și SPARC Ajest garantat cel puțin până în 2021.

Oracle a scurs programul de lucru SPARC / Solaris, care confirmă faptul că înspăimânta. Solaris 12 nu a văzut niciodată ziua. Deși, cu toate acestea, în decembrie după ce valea circulă zvonuri că cel puțin 50% dintre programatorii din Solaris urmează să fie eliberat, Dicolescent Kazano ar înceta să lucreze - și toate acestea se întâmplă totuși, acesta este Solaris 11.4 nu vor fi emise deloc de sistem.

Ceva numit Solaris 11 a apărut în program.Următorul.Noul sistem se concentrează în mod clar pe manipularea chemării, tastând într-o schimbare radicală a politicii Oracle.Compania din Redwood City nu a avut un an bun, finanțarea ultimului an scăderea veniturilor cu aproape 1.2mld dolari - vânzarea atât a echipamentelor, cât și software-ul care operează sub acoperișul clientului. În acest Sytuacjilarry Ellison, acum câțiva ani batjocura Cloud, spunând Zeto Complet Gibberish și Madness, computerul Abranża este mai susceptibil la modă, Niżodzież Femei, a schimbat frontul Ø180 grade.

Această revenire spre o confuzie semnificativă în lucrarea pe o întreprindere Java (care aproape că nu a ajuns la o rebeliune comunitară), care în cele din urmă a adus un nou program de lucru în care au existat micro-servicii și alte legate de nor. Acum aceeași soartă va aștepta în așteptare pentru Solaris și Sparc-a.

În 2017, odată cu debutul nor Oracle, Solaris 11 începe.În continuare, în care a fost apăsat pe o desfășurare nor și integrare în expansiune cu un nor, și o nouă versiune a arhitecturii hardware: SPARC NEXT - cu durabilitatea, eficiența și punerea în aplicare mai modernă a funcțiilor software în hardware (Softwarein de siliciu). În 2020 ar trebui să vedem Sparc + Următorul, cu tampoane mai mari, lățimea autobuzului și noul Generacjisoftware din Silicon.

Oracle nu arată programul dvs. de relații, a anunțat că va dori să comenteze în curând.Ei bine, un păcat - ceea ce a fost odată probabil cel mai bun sistem de sistem din lume, a fost transformat într-o soluție, cu ușurință, nu foarte iubită (mai ales după Ubiopensolaris). Cei rău intenționați spun că Oracle nu are clienți, Oracle are ostatici, și probabil ceva despre asta. Vrei sa alternativă ceea ce compania din Redwood City are, vă invită la proiectele de proiecte Illumosoraz Openindiana.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu