Principal » Android » Scoruri de sofascore live

Scoruri de sofascore live

Android  : Scoruri de sofascore live

Sofrecore Scorul Live este o aplicație utilizată pentru a urmări rezultatele live din multe discipline sportive, m.în. Fotbal, baschet, hochei, sporturi de curse și multe altele.

Aceste programe ar trebui să acorde atenție acestor utilizatori care doresc să fie actualizați cu cele mai recente informații din lumea sportului. Aplicația vă permite să urmăriți ambele echipe, cât și jucători și întreaga ligă. Putem sugera notificări cu privire la acțiunile sportivilor, ligilor și echipelor care sunt interesate cel mai mult. Informațiile sunt date într-un mod accesibil în coloane de ligi și meciuri, precum și în echipele pe care le le place de noi. Datorită acestui lucru, puteți găsi aceste informații care sunt cele mai importante pentru utilizator într-o clipă.

Programul oferă opțiuni de personalizare interesante, m.în. Abilitatea de a-ți stabili propriul inel care să indice despre marcat. Notificările sunt trimise în modul push și un mare avantaj al scorurilor live din Sofascore sunt cărți trimise pe Smartzegarek cu uzură Android. Cardul conține m.în. Logo-urile de jocuri de joacă, care distinge pozitiv aplicația împotriva altor programe live live.

În plus față de rezultatele sportive și meciurile de meciuri planificate pentru o anumită zi, Rezultatele Live Sofascore oferă, de asemenea, posibilitatea de a suspecta un tabel dintr-o anumită ligă, statistici de jucători, precum și cursuri de bonuri. Vom găsi informații nu numai despre fotbal și despre alte sporturi populare pe scara masivă a sporturilor, dar și. Baseball, fotbal american, cricket, brigain, futsal sau rugby. Programul este disponibil gratuit, dar afișează anunțurile. Puteți să le ștergeți urmând doi pași: conectați-vă la aplicație (adresa de e-mail, Facebook sau Cont Twitter) și recomandăm cu trei prieteni. Când se conectează la program, atunci la cererea noastră în aplicație vor fi șterse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu