Principal » Internet » Sochi 2014 sau jocurile tehnologice

Sochi 2014 sau jocurile tehnologice

Internet : Sochi 2014 sau jocurile tehnologice

Jocurile Olimpice de iarnă XXII din Sochi se spune diferit. Nu există nici o lipsă de informații despre facilități neterminate, soluții absurde și a corupției și oligarhii pradă. Cu toate acestea este probabil cea mai ambalată tehnologie la un eveniment sportiv din istorie. Și acest lucru nu este doar despre siguranța evenimentului care se uită la prisma asupra steroizilor.

Siguranța a fost contestată înainte de inflamația olimpică Znicz. NBC News Reporter, Richard Engel, a lansat povestea unui atac asupra dispozitivelor sale, care a avut loc pe aeroportul din Moscova. Din fericire, serviciul de securitate ERRATA a fost răcit de emoții - de exemplu, a subliniat că Engel însuși a descărcat o aplicație rău intenționată pe dispozitiv și a instalat-o, oferindu-i toate drepturile. Riscul este desigur mare, dar citat de CBS News competitiv Marc Rogers, expert de la Lookout, susține că cerul nu a fost încă scăzut. Dispozitivele nu vor fi atacate imediat după conectarea la rețea, deoarece a fost prezentată de NBC News, iar dacă sunt folosite "în mod normal ", nimic nu le amenință - și din partea serviciilor de monitorizare a traficului. Kaspersky, cu toate acestea, recomandă utilizarea numai a rețelelor securizate, utilizând VPN-uri atunci când transferă date sensibile (autentificare la bancă) și, în mod tradițional, prudență la vizitarea paginilor și instalarea aplicației.

În ceea ce privește atletul (aproximativ 6.000) și personalul de coaching, reporteri (aproape 10.000), voluntari (25 mii) și oficiali, care servesc jocurile Avaya le-au oferit rețele, construite în Sochi de la zero. Acest lucru a necesitat stabilirea de peste 2,5 mii de puncte de acces în 11 facilități, trei sate olimpice și două centre de presă. Fiecare grup se combină cu o rețea separată, securizată. Foarte important, toate datele referitoare la realizările sportivilor sunt trimise pe un canal securizat, pentru care nu există nici un acces din exterior. Totuși, spectatorii trebuie să se bazeze pe operatorii ruși de telecomunicații.

În ceea ce privește fiabilitatea sistemelor, ATOS, administratorul de infrastructură, asigură că totul a avut grijă de tot. Pregătirile au durat din 2010 și se bazează pe experiența cu alte olimpice și paralimpice, susținute de. Potrivit lui Patrick Adiby, CEO Athos, contractul pentru acest eveniment este cel mai mare de servicii IT contract pentru un eveniment sportiv din istorie. Infrastructura a fost împărțit în 4 blocuri, responsabil pentru: gestionarea concursurilor, distribuirea informațiilor de informații, integrare, testare și protecție, precum și operațiunile care necesită utilizarea tuturor infrastructurii. Sistemul este format din 400 de servere, 1.000 de dispozitive de rețea și 5,6 mii de calculatoare, care sunt concepute pentru a oferi posibilitatea de a comunica și de muncă împreună 220 de mii de membri acreditați. Pentru a vă asigura că atacurile sau eșecurile sunt dăunătoare sistemului, peste 100.000 de ore de testare ATOS pregătiți pentru 9.000 de scenarii. 70 de evenimente sportive au fost asimilate, de asemenea, au avut loc două „eșantioane generale“.

olimpic.Org, două din Monaco în timpul antrenamentului

În infrastructură, supraîncărcarea tehnologiei de jocuri nu se încheie. Jocurile din Sochi vor aduna cantități înregistrate de date, pentru care 230 de tone de echipamente aparținând Omega, responsabili pentru măsurarea a 650.000 de ori, distanțe și rezultate în timpul competiției. În acest an, utilizează de patru ori mai multe dispozitive decât în urmă cu patru ani în Vancouver. De exemplu, compania a montat sistemele responsabile de citirea și transferarea datelor în timp real privind accelerarea, viteza și supraîncărcarea în sloturile Bobslejowe. Datorită acestui fapt, spectatorii pot urmări aceste informații în mod continuu, care a fost până acum un privilegiu cu Formula 1 entuziaști. Principala provocare a constructorilor a fost miniaturizarea dispozitivului - utilizat în modulele Sochi cântărește doar 300 de grame.

Tehnologia este, de asemenea, prezentă în alte discipline. Timpul de călătorie în timpul competiției de viteză de viteză este măsurată la o precizie de o mie de o secundă, datorită senzorilor laser. Schiorii care participă la curse plate au fost, desigur, echipate cu receptoare GPS. Comentatorii primesc informații despre rezultate imediat, chiar dacă 17 concurența este redată în același timp.

[Vimeo = // Vimeo.COM / 86175057 Caturile sunt, de asemenea, atrase de elemente de divertisment pur, de exemplu vizibile deasupra ecranului Murmur din fețe, care a fost plasat la intrarea în Parcul Olimpic. Un ecran cu aproape 7 metri prezintă mari fețele participanților care vor avea o imagine într-una din cele șapte cabine. Fiecare față este redată cu ajutorul a 11.000 de pistoane cu lumină de fundal cu LED-uri. Interesant, ecranul a fost inițial acela de a reflecta culorile pielii, dar a fost recunoscut ca

..

Prea groaznic. Ecranul este lucrarea designerului britanic Asif Khan și Scott Eaton, care lucrează cu alții, Pixar și Lucasfilm.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu