Principal » Internet » SnapSelect - un browser foto practic pentru poppies disponibil gratuit

SnapSelect - un browser foto practic pentru poppies disponibil gratuit

Internet : SnapSelect - un browser foto practic pentru poppies disponibil gratuit

SnapSelect este una dintre cele mai practice Fotografii Browsere pentru OS X. Este îndreptat către oameni care fac o mulțime de fotografii, au o mare colecție de fotografii pe poppies și doresc să aleagă rapid cele mai bune dintre ele. Programul costă de obicei 17,99 euro, dar îl puteți obține gratuit în Mac App Store.

SnapSelectA Sarcina primară este de a găsi și selecta cele mai bune imagini din colecția mai mare. În timpul sesiunii, programul poate funcționa atât pentru foldere, cu fișiere, unități externe, directoare și alte software (Lightroom, Iphoto și diafragmă, și fotografii în luncă CC 2015 nu sunt încă acceptate). Shoturile selectate pot fi vizualizate în grupuri, precum și să ofere mai departe. În scăderea imaginilor nedorite ajută la eliminarea mecanismului duplicate care reunește automat un grup de fotografii similare și va ajuta la eliminarea celui mai rău.

[1/2

Selectați pentru a ajuta la vizualizarea histogramei, mai multe modalități de a prezenta fotografii, precum și o previzualizare detaliată a tuturor metadatelor care au fost salvate în fișier.

Avem mai multe fotografii de grupare la dispoziția dvs. Putem colecta ca și ei, de asemenea, să le sortați în funcție de data și intervalul de timp când au fost salvate. În plus, imaginile marcate ca cele mai bune și cele mai rele pot fi vizualizate din nou în vederi separate pentru a vă asigura că validitatea deciziei. Puteți restabili fișierele în colecția sau transferul în coș. Fișierele selectate pot fi exportate în mai multe moduri, inclusiv pentru bibliotecile iPhoto, unde se poate efectua prelucrarea ulterioară.

[1/2

Toate sarcinile legate de vizualizarea fotografiilor și atingeți cele mai bune rezultate înainte de a transfera fișierele pe hard Mac. Acest lucru poate salva o mulțime de spațiu valoros - la sfârșitul lui Raw-y cântărește destul de multe, iar mașinile moderne cu SSD nu au o mulțime de spațiu liber. Programul citește imagini în formate TIFF, JPEG, PNG, precum și Raw-Y cu 8 și 16 biți cu diverse camere.

Pentru a obține gratuit un Snapselect, doar descărcați-l în App Store.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu