Principal » Internet » Snapdragon 850: Procesor creat pentru noi dispozitive cu Windows 10

Snapdragon 850: Procesor creat pentru noi dispozitive cu Windows 10

Internet : Snapdragon 850: Procesor creat pentru noi dispozitive cu Windows 10

Microsoft, în colaborare cu Qualcomm, dorește să promoveze noi dispozitive din Windows 10, care va lucra o zi fără un încărcător și va fi întotdeauna conectat la rețea. Qualcomm a dezvoltat un nou procesor Snapdragon 850 pentru mereu conectat. Trebuie să asigure un accident vascular cerebral perceptibil, eliminând cel mai mare număr de primele generații de dispozitive.

Până în prezent, Snapdragon 835 a fost utilizat în echipamentul mereu conectat, care a fost, de asemenea, în smartphone-urile de top din 2017. În cazul smartphone-urilor, a oferit performanțe ridicate, dar deja pe dispozitivele Windows a fost considerabil mai rău. Echipamentul a avut probleme cu oferirea de muncă confortabilă, chiar și cu sarcini mai simple. Nimic nu este ciudat că vânzările sunt sub așteptări.

Noul procesor se bazează pe Snapdragon 845. Deci, primim CPU KRYO 385 și Adrenno 630 Graphic Layout. Layout-ul este alcătuit din opt nuclee și se accelerează la 2,96 GHz. Cu toate acestea, producătorul a primit mai multe optimizare în raport cu modelul 845, care sunt direcționate pentru dispozitivele cu Windows 10. Pur și simplu, echipamentul este de a lucra mai repede. În ceea ce privește Snapdragonul 835 utilizat anterior, noul aspect atinge o eficiență mai mare de 30%. De asemenea, sa concentrat pe reducerea cererii de energie. De asemenea, acceptă video HDR HDR 10 biți și sunet spațial H-Fi.

Snapdragon 850 Platforma Mobile Compute oferă întotdeauna, mereu conectat PCS un impuls

Unul dintre scopurile de proiectare a unui nou procesor a fost de a furniza mereu conectat, adică o conexiune continuă la Internet (LTE sau Wi-Fi), chiar dacă dispozitivul este în modul Sleep sau Standby. Modemul Snapdragon X20 LTE integrat asigură o viteză maximă de 1,2 GB / S. În realizarea unor performanțe mai mari, optimizări și timp de lucru mai lungi pentru a ajuta inteligența artificială Qualcomm motor de inteligență artificială (AIE). Primele dispozitive cu noul aranjament Qualcomma vor intra în vânzare în acest an. Printre producători vor fi.în. HP, Lenovo și chiar Samsung.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu