Principal » Internet » Snapchat pe Android va fi în cele din urmă bun. Noua versiune va elimina cel mai mare dezavantaj al aplicațiilor

Snapchat pe Android va fi în cele din urmă bun. Noua versiune va elimina cel mai mare dezavantaj al aplicațiilor

Internet : Snapchat pe Android va fi în cele din urmă bun. Noua versiune va elimina cel mai mare dezavantaj al aplicațiilor

Snapchata app, care servește în primul rând pentru a trimite fotografii și filme de scurt metraj, a câștigat rapid o mare popularitate. Utilizatorii și-au apreciat funcționalitatea și o interfață simplă. Deci, ce au făcut creatorii? Ei au decis să reconstruiască în mod semnificativ apariția cererii. Modificările au condus la un val de critică, care a revenit din fericire la liniile directoare anterioare. Mai mult, există schimbări mai pozitive în planuri.

De fapt, utilizatorii nu doresc noi produse noi în software, mai ales dacă forțează schimbarea obiceiurilor. Este chiar mai rău dacă știrile afectează negativ cele mai bune funcții de aplicare. De multe ori am aflat că planurile ambițioase pentru dezvoltatorii de software care au vrut revoluția, s-au încheiat cu probleme serioase. Nu există lipsă atunci când modificările mari au condus la moartea lentă a produselor odată extrem de populare.

O soartă similară ar putea satisface Snapchat că după introducerea noii interfețe, găsită sub un val de critică. Ca și cum ar fi fost suficientă, popularitatea geloasă Facebook, a decis să concureze cu Snapchat. Trebuie să recunosc că a făcut-o foarte bine. Istorii Instagram a câștigat un grup mare de utilizatori, devenind pentru mulți oameni o alternativă interesantă la Snapchat.

Așa cum am menționat deja, Creatorul lui Snap totuși, a decis să acționeze și să răspundă la comentariile negative. În luna mai, am aflat că utilizatorii au câștigat și aplicația revine la liniile directoare ale aspectului anterior. În curând, trebuie efectuat un alt pas înainte.

[Hands On Snapchat Alpha este mult mai rapid decât vechiul snapchat

Aplicația Snapchat Alpha a apărut în rețea, care a mers la un grup îngust de testere. Noua versiune pentru Android este mult mai rapidă și mai ușoară. Este de remarcat faptul că eficiența acțiunii a fost o problemă pentru o lungă perioadă de timp, care a efectuat încă în versiuni cu aspectul vechi. În cele din urmă, o aplicație cu eliberarea Android pare să funcționeze la fel de eficient ca Snapchat pe iOS. Îmbunătățiri mici au trăit pentru a vedea interfața.

În prezent, avem de-a face cu o versiune de testare timpurie. Nu știm când o actualizare mai mare va merge la o eliberare stabilă. Puteți găsi aplicația în catalogul nostru. SnapChat este disponibil pe Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu