Principal » Internet » Lentile SnapChat - realitate extinsă în toată gloria sa (actualizare)

Lentile SnapChat - realitate extinsă în toată gloria sa (actualizare)

Internet : Lentile SnapChat - realitate extinsă în toată gloria sa (actualizare)

Este posibil ca acest lucru să nu fie datorită ochelarilor avansați de Hololeni și utilizarea realității extinse în muncă sau educație, mulțimile vor iubi Ar. Tocmai a demonstrat Snapchat în cea mai recentă actualizare a aplicației din versiunea iOS. În plus față de filtrele active existente pe față, de acum încolo, puteți filtra și... împrejurimi.

[1/2

Pentru a profita de știri, este necesar să țineți degetul pe ecran, așa cum este cazul măștilor disponibile anterior. În cea mai recentă versiune pentru dispozitive mobile Apple, cu toate acestea, filtrele realității extinse vor fi afișate mai întâi: așa cum a fost în cazul feței, ei recunosc geometria mediului pentru a afișa elemente suplimentare în acest spațiu. Toate acestea sunt, evident, animate și activate de interacțiuni, cum ar fi. deschidere.

Filtrele sunt adaptate atât la utilizarea camerei din față, cât și la spate. Deja astăzi, puteți vedea cum va arăta realitatea într-o eliberare de iarnă, unde animalele înghețate vor fi circulate deasupra capului utilizatorului. Nu există și nimic pentru a împiedica plafonul să înoate curcubeul și norii și chiar Polar Anora.

[1/2

Efectele sunt spectaculoase, probabil vor veni în curând în Snapchata pe Android. Deși filtrele reală augmentate au fost destinate în primul rând ochelarii de tip proprietari, poate fi utilizat cu succes pe telefonul dvs. smartphone, folosind camera frontală sau spate. Cea mai recentă versiune de Snapchata pe iOS poate fi găsită în baza noastră de date.

Actualizați, 9 x și 2016

După cum era de așteptat, nu mai trebuia să așteptați mult timp până când realitatea extinsă de la Snapchata va veni la dispozitive Android. O nouă versiune a aplicației pe acest sistem poate fi deja disponibilă, care poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu