Principal » Internet » SMS de la PGE? Escrocii încă o dată trimite mesaje

SMS de la PGE? Escrocii încă o dată trimite mesaje

Internet : SMS de la PGE? Escrocii încă o dată trimite mesaje

Campaniile SMS în care infractorii încearcă să subestimeze furnizorul actual PGE în ianuarie. În prezent, totuși, ca în aprilie, se observă activitate crescută.

PERICOL a subliniat problema care a confirmat pe Facebook că Fraudatorii încearcă să convingă destinatarii mesajelor pe care au uitat să le plătească facturi. După ce faceți clic pe link-ul, vom fi transferat într-un panou client fals, în care puteți plăti presupusele arierate.

Modul de înșelătorie

Pentru a convinge în mod eficient destinatarii să plătească suma dorită, Criminalii dau un termen concret, după care electricitatea este de a deconecta. În plus, aceștia folosesc metoda de cantități mici, ceea ce face ca o mulțime de oameni să creadă că au o notă nerezolvată pentru care pot pierde de fapt accesul la energie.

Site-urile false utilizează imaginea PGE, datorită cărora impresia paginilor autentice ale furnizorului de energie electrică. În cadrul panoului de plată, în cazul în care există informații despre taxa nedeclarată, este posibilă alegerea unei bănci și ajustarea imediată.

Polonezii primesc SMS-uri false de la PGE. Este vorba de "Regulamentul creanțelor "

Nu trisa

Grupul de energie poloneză S.ȘI. Nu există nimic de-a face cu aceste campanii SMS. Cu toate acestea, atunci când avem un mesaj despre înregistrarea pentru electricitate și putem avea preocupări că am uitat de fapt contul, cel mai bine să vă conectați la site-ul actual al furnizorului. În acest fel, suntem siguri că suntem pe site-ul său autentic.

Clicul de pe link nu ar trebui să fie un pericol pentru destinatar. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că escrocii schimbă adesea modalități de atac, Ceea ce înseamnă că în viitor, instalatorii malware pot fi găsiți în link-uri false.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Safering

Recomandat
Lasă Un Comentariu