Principal » Internet » SMS de la firma de avocatură este un cheat - încercarea de a rambursa conduce la furtul de bani

SMS de la firma de avocatură este un cheat - încercarea de a rambursa conduce la furtul de bani

Internet : SMS de la firma de avocatură este un cheat - încercarea de a rambursa conduce la furtul de bani

Notă privind SMS-urile de la „Firma“. Mesajele care solicită reglementează o datorie mică sunt false și, de fapt, nu vin de la executor, ci de la Trucuri. Puteți pierde toate economiile prin această intrare.

Serviciul de pericol informează despre detalii, citând mesajul exemplar trimis la poli. Radiodifuzorul SMS este "Kancelaria ", care solicită destinatarului pentru rambursarea voluntară a presupusului datorie. Suma este doar câteva zloți, care trebuie să fie o încurajare pentru a scăpa rapid de problema și de a transfera banii doriți.

SMS din trișori prefăcați "firma de avocatură", sursa: Pericol.

Pentru a face posibilă, există o legătură cu sistemul de plăți rapide din mesaj. Cu toate acestea, acest lucru duce la o pagină fals care poate aminti serviciul de plată autentic al PayU. Nu știe de către beneficiarul SMS-urilor nu poate observa acest lucru, dând datele de conectare necesare în formular.

Escrocii nevoie de această etapă pentru a introduce numele, numele, numărul de telefon și adresa de e-mail, apoi conectați-vă la contul dvs. Deja în această etapă, fraudatorii au acces la contul victimei (datele de conectare vor fi transferate). Ultima etapă este de a afișa o formulă de transfer fals la suma menționată în SMS.

În cazul în care victima introduce codul de autorizare pe computer prin SMS, toti banii ar putea dispărea din contul său. De fapt, codul nu este o confirmare a unui transfer mic, ci o încercare de a accepta un nou destinatar de încredere sau de a schimba numărul de contact de către trișorii care în fundal suportă un cont autentic la Banca victimei în acest moment.

Un alt pretext, metoda veche

Metoda descrisă a scamului nu este nouă. Indiferent dacă avem de-a face cu un presupus judecător sau altă instituție, o schemă verificată este utilizată de dedesubt. Se compune în încurajarea utilizatorului să viziteze o pagină artizanală cu o plată rapidă.

Formularul de transfer fals în Bank of Online Online, Sursa: Pericol.

Acest tip de fraudă este cunoscut de multe luni. Anterior, într-un mod similar, escrocii au jefuit, printre altele, utilizatorii de Otomoto, așteptând expedieri de curierat și plata unui abonament celular. În orice caz, un stimulent pentru a face clic pe un link către o pagină falsă este o cantitate mică de câteva zloți, la care urmează să fie transferul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu