Principal » Android » Fumați gratuit, opriți ajutorul de fumat5.5.7-core

Fumați gratuit, opriți ajutorul de fumat5.5.7-core

Android  : Fumați gratuit, opriți ajutorul de fumat5.5.7-core

Fumul Free este o aplicație pentru a menține motivația de a renunța la fumat țigarete. Utilizatorul va afla cât de mult timp rămâne fără dependență și cât de mulți bani a salvat.

După instalare, aplicația solicită utilizatorului despre prețul unui pachet de țigări, numărul de țigări din ambalaj și numărul de zilnic concediat, cu o monedă părinte, precum și data la care începem un rămas bun al nicotinismului. După furnizarea acestor informații, programul apare până în prezent, dacă ne-am putea extinde viața datorită ne-sudingului, cât de mult am salvat de la momentul de a scăpa de dependență și cât de mult vom salva pe o scară a anului. Aceasta este de a servi ca un argument puternic de a persevera în decizia de a întrerupe țigările la unghi.

Aplicația vă permite să creați note în care ne putem salva gândurile și informațiile despre starea de sănătate și despre spirit după întreruperea de nicotină.

Fumul Free Free ca premiu pentru perseverență poate conta pe insignele ulterioare, de exemplu. După zi fără o țigară. Pentru a crește șansele de a rămâne fără dependență, aplicația oferă, de asemenea, scenarii speciale care se vor schimba pentru a arunca fumatul într-o aventură. Această opțiune este plătibilă și costurile PLN 19.99.

Recomandat
Lasă Un Comentariu