Principal » Internet » Fumați liber - renunțați la fumat acum și opriți-vă bine

Fumați liber - renunțați la fumat acum și opriți-vă bine

Internet : Fumați liber - renunțați la fumat acum și opriți-vă bine

Fumul liber, opriți ajutorul pentru fumat este un program care susține într-o decizie de a renunța la fumat o țigară. Arată cât timp este gratuit de dependență și de cât de mulți bani a salvat.

După instalare, aplicația solicită utilizatorului despre prețul pachetului de țigări prăjite, numărul de țigări din ambalaj și numărul de zilnic concediat, pe moneda părinte, precum și data la care începem un rămas bun de nicotinism. Mai târziu, programul arată actualizat, dacă am putea să-mi extindem viața datorită ne-sudingului, câți bani am salvat de la momentul de a ajunge la dependență și cât de mult vom economisi la o scară anuală.

Aplicația vă permite să creați note în care ne putem salva gândurile și informațiile despre starea de sănătate și despre spirit după întreruperea de nicotină. Fumul liber, opriți ajutorul fumatului ca un premiu pentru perseverență poate conta pe insignele ulterioare, de exemplu. După zi fără o țigară. Arată, de asemenea, progresul continuu al corpului nostru în regenerare, de exemplu. Cât de mult plămâni au folosit la un anumit timp fără țigară.

Recomandat
Lasă Un Comentariu